Jedan od najpoznatijih stadiona sveta nosiće Ronaldovo ime?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.04.2019.
16:22
Izvor: Sportske.net

Portugalci prenose kako su pregovori između kluba i predstavnika fudbalera blizu finaliziranja.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Kristijano Ronalo, voleli ga ili ne, jeste globalni fenomen.

Tome svedoči to što je najprepoznatljiviji sportista na svetu, uz veliku pratnju na društvenim mrežama je i zaštitno lice mnogih svetski poznatih brendova.

Ovekovečen je takođe mnogim statuama i skulpturama, neke više neke manje uspešne, ali ovo je njegov matični klub Sporting Lisabon je spreman da ode i korak dalje.

Prema pisanju portugalskog O Žogoa, Portugalci razmišljaju o promeni imena svog stadiona "Žoze Alvalade" u "CR 7" ili "Alvalade CR 7" naziv.

Ovakvu ideju je izneo sam predsednik portugalskih "Lavova" Frederiko Varandas, koji tako želi da se ovekoveči ime Portugalca koji je ponikao u Sportingu.

Sporting Lisabon Bruno Fernandes

Svakako da bi ovo donelo i podizanju popularnosti samog kluba jer kako smo naveli Ronaldo je brend za sebe, ali postavlja se pitanje šta će reći navijači koji su uglavnom protiv modernih trendova u svetu fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 09.04.2019
10:47

Imajuci u vidu da je Ronaldo najbolji Portugalski fudbaler ikada, čak veci i od Euzebia, i da je Portugalu donio titulu prvaka Evrope i na najbolji način promoviše svoju zemlju zaslužio je ovo bez ikakve dileme. Bilo bi lijepo da završi karijeru tamo gdje je i počeo, Lisabonu.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 08.04.2019
16:24

vi stalno morate da nervirate harija .