Javna tajna, Kutinjo, pa Dembele, "Đavolak" je treći veliki kiks Barselone!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.03.2020.
10:11
Izvor: Sportske.net

Juče je napunio 29 godina, bez obzira kako se završi ova sezona, ako se i završi, čini se da je Barselona pogrešila...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U drugom je planu zbog situacije, ali mediji u Kataloniji pišu da je javna tajna, Barselona je nezadovoljna Antoanom Grizmanom. "Mali đavo" kako ga zovu zemljaci je stigao letos za 120 miliona evra, ali nije uspeo da se uklopi.

Juče je napunio 29 godina, sezona iza nas, ko zna možda je i završena, svejedno, već je izvučen zaključak.

U 2020. dao je samo jedan gol, ukupno 8, uz 4 asistencije. To je mnogo slabije nego u Atletiku. Uz to, u Madridu je bio vođa tima, ovde je u Mesijevoj senci što se u čekivali, ali niko nije pretpostavljao da će biti zamenjen u 10 od 16 mečeva, da se neće uklopiti u svlačionicu gde je istini za volju hladno dočekan.

U reprezentaciji je slična situacija, takođe ne daje u poslednje vreme golove, mediji tvrde da je izgubio samopouzdanje.

Nije ni čudo što ga pominju kao deo transfera za Nejmara, sam Grizman kaže da je znao da neće biti lako. Pala mu je i vrednost, Barsa je platila klauzulu, ali sada je teško verovati da bi ga neko procenio na 120, a kamoli 150 miliona evra koliko je po mnogima vredeo tokom prošlih sezona.

Kazino baner

Ono što treba da zabrine Barsu da je to treće u nizu velikih ulaganja, posle Kutinja i Dembelea koje se nije ispostavilo kao rešenje za probleme koje klub ima posle odlaska Nejmara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 22.03.2020
18:09

Grizman nije promasaj, postigao je devet gola i cetri asidtencije! Jedan gol je pstigo u LS i osam u La Ligi i prvi su na tabeli u spaniji i dalje igraju LS! Realov napadac Benzema je isto toliko gola postigo i sa manje asistencija, Azara nema, tako da Grizman je dobro pojacanje za barcu, oni koji nisu navijaci barce izjavljuju da je on promasaj, dok navijaci barce su zadovoljni! Za Dembelea se moze reci da je neposlusan a ne da je los igrac i da je promasaj, da promasaj je zbog ne dicipline, a igra muje idlicna, povrede ga ubise, da nisu povrede on bi bio jedan izmedju naj boljima! Kutinjo je dobar igrac i on nije bio promasaj, vise je bio promasaj bivsi trener barcin Valverde, koji je upropastio i Kutinja i barcinu prepoznatljivu igru i ceo barcin tim je on upropastio, on je bio promasaj i cela barcina uprava na celu sa predsednikom kluba i sportskim direktorem! Ti je promasaj a ne igraci!

avatar
Jasminn
Sunday, 22.03.2020
17:39

Trenutno ni jedan nebi uspio na toj poziciji lijevog krila da daje puno golova i to je to. Prvo krilo si a ne centafor, a drugo i jos bitnije igras skrozzzzzz na drugoj strani terena u odnosu na Messija. Na kojeg logicno ide 90% lopti. I sta sad ti sa ono malo lopti sto ne ode Messiju i ne ode centaforu pa eto nekin slucajem dodje tebi, ti treba da das 30-40 golova u sezoni. Hajmo nela racunica. Messi da 50ak, Suarez da 40ak i sad ti trebas dati isto tako? Pa to je preko 100 golova samo njih 3.
Grizman ima ok sezonu u odnosu na poziciju koju igra.

avatar
Rise up
Sunday, 22.03.2020
13:17

Dok je Valverde bio trener Grizman je bio levi bek bukvalno. Sada igra nesto ofanzivnije ali opet to nije njegova pozicija. Neiskoriscen je.

avatar
Sunday, 22.03.2020
11:35

Gluposti. Sasvim dobra njegova sezona s obzirom da ni ne igra na svojoj poziciji. Grizman nije tip igrača koji daje po 40 golova u sezoni kao Levandovski ali zato popunjava sve ostale kolone. Jednom reči - majstor. Gde je Azar pitam se?

avatar
Steph22
Sunday, 22.03.2020
16:21

A šta je kod Simeonea igrao? Koju poziciju u bunkeru?