Jasno je, Pogba je "bivši"! Evo zbog čega je najveći promašaj Junajteda u novijoj istoriji!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.02.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

Kada se pogleda sve što se dešavalo od 2016. kada se vratio u klub za svetski rekord, jasno je, klub, a i on sam bi želeli da se to nikada nije dogodilo...

EFE/PETER POWELL
EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Manje-više svi se slažu, priča Pola Pogbe u Junajtedu je završena, on ima ugovor na još sezonu, ali Junajted može da mu jednostrano produži ugovor do 2022. Sada je pitanje da li će to učiniti, jer je postalo jasno da Francuz ne želi da igra za "Đavole". Ove sezone je odigrao šest mečeva, sigurno ga još mesec dana nećemno gledati na terenu, a Ole Gunar Solskjer nije mogao da odgovori hoće li Pogba ponovo ikada igrati za Junajted.

On je ušao u rat reči sa Rajolom, nespretno se izrazio da je Pogba vlasništvo Junajteda, a ne Rajole, na šta je Mino odmah odgovorio da igrač svakako nije vlasništvo menadžera, ali da Norvežanin očigledno misli da je Pogba zarobljenik.

Rajola je u Italiji bio veoma jasan, Serija A je druga Pogbina kuća i on hoće da se vrati u Juventus.

Nešto tako je saopštio i saigračima sa kojima nikada nije bio ni blizak po povratku, njegovi prijatelji ostali su u Torinu.

"Treba ga prodati po svaku cenu", tvrde i Roj Kin i Gari Nevil jer oni ne vide da je Pogba posvećen i da bi bio od bilo kakve koristi Junajtedu u naredne dve godine. Francuz ne želi da produži ugovor, nije pitanje novca, smatra da je prevaren, obećano mu je da će biti stvoren tim koji se bori za trofeje, od toga nema ništa.

Baner


"Pogbi je 2016. kada su ga ubeđivali da se vrati rečeno da je sano prvo u nizu velikih pojačanjua, ali igrači koji su stigli posle njega nisu ispunili očekivanja, kao ni on sam. Međutim, Pogba je u Juventusu igrao okružen fudbalerima poput Pirla i Vidala, sadašnji saigrači nisu ni blizu toga", pišu mediji u Francuskoj.

Ali, ovde stvari postaju nejasne.

Pogbu smatraju za najveći promašaj u novijoj istoriji Junajteda, no oni su odbili oko 150 miliona evra od Reala prošle sezone, sada ne mogu ni da sanjaju u toj sumi. Cena mu je pala, klub bi bio zadovoljan sa 100 miliona, ali i to je nemoguća misija, to Real neće platiti, njihove mete su Mbape ili Ikardi, plus Van de Bek iz Ajaksa.

Ni Juventusu ne pada na pamet da vrati novac koji je dobio za Pogbu, iako ga žele nazad, procenjuje se da je Pogbina cena sada oko 60 miliona evra, Juve prodaje igrače kako bi oslobodio mesta za njegovu platu, ali sigurno će morati i da se odrekne nekog od bitnijih fudbalera, verovatno Pjanića ili Daglasa Košte kako bi platili Pogbu.

Kako god bilo, sigurno da i Junajted i Pogba žale zbog 2016. godine kada se vratio u klub iz koga je otišao četiri godine ranije i to bez obeštećenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
soru
Wednesday, 19.02.2020
16:36

Ma jeste da prodace ga za 30 miliona i 10% od sledece prodaje sigurno xD

avatar
jv
Wednesday, 19.02.2020
15:35

Amater. Primaš platu, moraš da radiš. To se zove profesionalizam.
Igrački kvaliteti postoje, ljudski nikako. Ko god ga kupi dobiće lenjivca i amatera.

avatar
The Red Army
Wednesday, 19.02.2020
14:13

Eto ako je njima mnogo da plate i ne zele onda neka ostane u utd nikakav problem

avatar
Manchester UTD
Wednesday, 19.02.2020
13:02

Niko njega nije prisilio da dodje, drugo on je pod ugovorom koji je sam potpisao i sad United treba sam da mu produzi ugovor, da mu da nekog trenera da trenira odvojeno od ekipe i da ne odigra nijednu utakmicu naredne dve godine. I da se posle za njega interesuju klubovi koji se bore za top 4, ali u francuskoj ligi. Tako treba sa igracima koji ne postuju ugovor!

avatar
Nemanjici
Wednesday, 19.02.2020
12:48

Dobro si napisao ovo "Pogba je u Juventusu igrao okružen fudbalerima poput Pirla i Vidala, sadašnji saigrači nisu ni blizu toga" to je istina i razlog zasto je on igrao tako kako je igrao, a zasto u Man Utd nikada to nije pokazao. Na trenutke slazem se. Ali konstante nema.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 19.02.2020
12:20

Sada i 100 je previse

avatar
Red to the bone
Wednesday, 19.02.2020
12:20

Ma najbolji veznjak sveta bre, klasa, osvajač zlatne lopte, PL i LŠ hahahahaha, da nam ostane Pol u Jedinstvu još dugo dugo i bude ovako uspešan

avatar
The Red Army
Wednesday, 19.02.2020
14:16

A sta los je kao? Prosle godine 13 golova i 9 asistencija, koji veznjak ima to u PL? Ali venjzak, mc pozicija ne amc

avatar
Red to the bone
Friday, 21.02.2020
09:23

Za asistencije ok, a golovi iz penalla pfff, od njega do nekih Turea, Gerrarda, Skolsa itd kilometri tuge, izvikani klovan

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 19.02.2020
11:59

Igrao sa pirlom i vidalom a ovde sa fredom i mektominejem, ocigledni primer da on nije nikakav lider vec sam dobar pojedinac u vrhunskom timu, sto pre ga prodati i sa rajolom se ne mesati vise

avatar
Red to the bone
Friday, 21.02.2020
09:27

To ja svima pričam, bio dobar igrač u ekipi gde ima samo znalce i radilice uz sebe, pa u tom Juveu bih i ja bio igrač. Trojka u odbrani i golman, cement ! Bekovi trce za cetvoricu, a Tevez je razbijao napred, cini mi se da je samo Morata jos bio u tom timu, a da je tanji igrac

avatar
bebel
Wednesday, 19.02.2020
11:24

ovako sam nešto i prognozirao. Za par sezona igrat će u drugoj talijanskoj ligi.

avatar
Uncounquered
Wednesday, 19.02.2020
17:44

Ima on marketing koji ce celu karijeru da ga gura u vrhunske timove, a sad da li ce da povrati formu i ponovo postane jedan od najboljih veznjaka to se ne zna.