Jang Bojs sve bliži tituli

Autor: Boban Filipović
nedelja 11.03.2018.
18:24
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda Mikija Sulejmanija i družine, sve je izvesnije da će Bazelova dugogodišnja domicacija biti prekinuta ove sezone.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Fudbaleri Jang Bojsa su slavili protiv Grashopersa pred svojom publikom sa 3:1, vezali sedmu pobedu u nizu i učvrstili se na  na čelu tabele.

Lider švajcarskoh šampionata je poveo u 27. minutu golom Asalea, pet minuta kasnije Kenan Kodro je poravnao na 1:1 i to je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

Jang Bojs je ponovo došao u prednost sredinom drugog poluvremena, Oro je bio precizan sa kreča, a pobedu je potvrdio So na asisetnciju Miralema Sulejmanija deset minuta pre kraja.

Za goste iz Ciriha od srpskih internacionalaca je igrao samo Lika, Vilotić i Vasić su poraz svog tima odgledali sa klupe.

U isto vreme Bazel je kiksnuo u Lucernu i izgubio sa 1:0 pa sada aktuelni šampion zaostaje za Jang Bojsom čak 17 bodova. Doduše, ima i dve utakmice manje. Bivši fudbaeleri Partizana Srđa Knežević i Lazar Ćirković su učestvovali u obaranju Bazela

U duelu Siona i Tuna palo je čak devet golva, rezultat je bio 7:2, strelac prvog pogotka za poraženi sastav bio je srpski internacionalac Dejan Sorgić, dok je Đorđe Nikolić bio kao na streljani i čak sedam puta morao da vadi loptu iz svoje mreže.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke