Jang bojs slavio u derbiju pred gostovanje u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.11.2017.
17:55
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Švajcarske i trenutni lider tamošnje Super lige savladao je Cirih u "generalnoj probi" pred duel sa Partizanom.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Generalnu probu pred gostovanje Partizanu u Beogradu fudbaleri Jang bojsa imali su na svom terenu. Vicešampion Švajcarske odmerio je snage sa ekipom Ciriha i slavio rezultatom 2:1 (1:1) u okviru 15. kola Super lige.

Bila je to poslednja provera za ekipu Adija Hitera pred gostovanje crno-belima, ali ujedno i prvi meč koji je Jang bojs odigrao nakon remija sa Bazelom i pauze u šampionatu.

Gosti su poveli autogolom Žan-Pjera Ensamea u 34. minutu ali je samo dva minuta kasnije srpski internacionalac Miralem Sulejmani poravnao rezultat udarcem sa bele tačke.

Bivši fudbaler Partizana, Herenvena i Ajaksa šutirao je snažno u golmanov desni ugao tako da je lopta završila u mreži iako je Vaninis uspeo da je dotakne.

Domaći su u nastavku stezali obruč oko gola Ciriha, a nagrada za uloženi trud stigla je šest minuta pre kraja. Šutirao je Mbabu, a loptu je u mrežu sproveo Rože Asale za konačnih 2:1 i važna tri boda za Jang bojs pred gostovanje Partizanu.

Pobeda u derbiju 15. kola švajcarske Super lige sigurno će uticati na samopouzdanje ekipe Adija Hitera koja je pred gostovanje u Beogradu upisala devetu pobedu u ligi i na taj način zadržala sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bazel.

Podsećamo da će Jang bojs morati da ostane nesavladan u Humskoj kako bi zadržao šanse za plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope. Partizan bi pobedom overio evropsko proleće već u četvrtak.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Monday, 20.11.2017
00:27

grobari srecno i da zajedno prezimimo jevropu..mada,ne znam pred kim je tezi put jer su i bojsi i bate favoriti protiv nasih timova..mi ako dobijemo resice ga radonjic a grobari ako dobiju dace ga suma,vreme je.

avatar
DR DRE
Monday, 20.11.2017
10:59

Vec je dao Olimpijakosu i Videotonu, nije mu strano:-D

avatar
DR DRE
Monday, 20.11.2017
13:52

Slazem se, ali neko bi mozda mogao iz tvog komentara da zakljuci da (mislis da) covek jos uvek nije postigao gol u Evropi, a jeste.

avatar
indija durot
Monday, 20.11.2017
13:44
avatar
ercov
Sunday, 19.11.2017
21:16

Njihovi napadaci su ko osice a kada napadaju u sesnaestercu protivnika nikada nisu bez trojce. Mi smo oslabljeni po levoj strani jer tu stranu drzi Miletic a koji je po svim mogucim statistikama ubedljivo najveca rupa Partizanove odbrane a oni su tu najaci. Bice jezivo u cetvrtak i stvarno ne vidim kao realnost toliki optimizam koji se gaji pred ovaj mec. Ko ce zameniti Tosica po desnoj strani i ko ce igrati po levoj strani !? Partizan od napadaca koji nesto vise mogu uraditi trenutno poseduje samo Jankovica i Tavambu jer je Suma jos uvek neupotrebljiv, mladi Djole je povredjen, Solomon nije ni rezerva a Ozegovica, Djurickovica i Pantica definitivno vise ne pominjati, i to je ta tuzna realnost napadaca koju ovaj Partizan poseduje. Svi to znaju a niko to nece da prizna.

avatar
Giorgio
Sunday, 19.11.2017
20:31

Neresen rezultat je zlata vredan.Ukrajincima zadnja utakmica nista ne znaci I ojacani Tosicem mozemo da im vratimo za poraz u Beogradu!

avatar
Giorgio
Sunday, 19.11.2017
20:29

Remi je odlican.Treba traziti pobedu ojacani Tosicem u Kijevu u utakmici koja Ukrajincima apsolutno nista ne znaci tako da nece lomiti noge I rizikovati povrede protiv Partizana.Young Boys je neuporedivo skuplja i jaca ekipa od nas i napad im je jaca strana.Bice vraski tesko ostati neporazen.Ponavljam neresen rezultat bi bio zlata vredan!

avatar
Povratak kralja 59
Sunday, 19.11.2017
19:02

Povredio im se štoper (kapiten) i zamenjen je. Na bokovima su dosta jaki, bekovi su im ofanzivno veoma dobri, dosta su brzi i pokretljivi u sredini, ubacuju se dosta iz drugog plana i dosta oslanjaju na šut, prekid i kontranapad. Biće pakleno teško dobiti ih čak i da im ne bude igrao taj štoper. S druge strane Partizan će biti slabiji za neopravdano kažnjenog Tošića čiji prekidi su nenadoknadivi za Partizan.