Jang Bojs ne da lidersku poziciju, odoleo i u Bazelu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.11.2017.
17:58
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz švajcarske prestonice nastavila je da beleži odlične rezultate ove sezone.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Švajcarski Jang Bojs igra jako dobro ove sezone, plasman u Ligu Šampiona im je za malo izmakao, dok su u švajcarskom šampionatu suvereno prvi.

Sada su odoleli i na gostovanju u Bazelu, protiv ekipe koja je u osam poslednjih godina osvojila isto toliko titula u Švajcarskoj. Utakmica na "Jakob-Parku" okončana je rezultatom 1:1 (0:0).

U prvih 45 minuta nije bilo golova, a onda su domaći fudbaleri poveli u 57. minutu, strelac je bio iskusni vezista Serej Die.

Ipak, gosti iz Berna se nisu predavali, uveo je trener Jang Bojsa u 64. minutu u igru i sjajnog Nsamea, a ispostavilo se da je upravo taj potez Adija Hutera doneo zlata vredan bod gostujućoj ekipi.

Kamerunac 15 minuta kasnije postiže gol za 1:1, na asistenciju Mbabua.

Do kraja nije bilo promene rezultata, gosti daleko zadovoljniji bodom u derbiju, Sulejmani je odigrao svih 90 minuta u dresu gostujuće ekipe.

Jang Bojs ostaje prvi na tabeli švajcarske Super Lige, imaju 30 bodova nakon 14 kola, dok je Bazel tako ostao drugi sa sedam bodova manje.

Podsetimo, u narednom kolu grupne faze Lige Evrope, ekipa Jang Bojsa 23. novembra gostuje u Beogradu ekipi Partizana, u duelu koji bi mogao da donese odluku o drugoj poziciji na tabeli te grupe i plasmanu u nokaut fazu takmičenja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke