Jang Bojs je šampion Švajcarske!

Autor: Boban Filipović
subota 28.04.2018.
20:58
Izvor: Sportske.net

Miki Sulejmani i drugovi su osvojili titulu!

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Dominaciji Bazela je došao kraj, prekinuo ju je Jang Bojs.

Večerašnjom pobedom nad Lucernom rezultatom 2:1, "zuto crni" su obezbedili titulu na četiri kola do kraja.

Bazelu je ostalo da odigra još pet utakmica do kraja sezone, ali pošto mu Jang Bojs beži 16 bodova, šampionski pehar se seli u Bern.

Lucern je poveo danas na stadio "Švajcarska" u Bernu samo što je počelo drgo poluvreme, Šnojvli je bio strelac, ali prednost gostiju nije potrajala ni pet minuta pošto je Oro poravnao rezultat sa "kreča".

Petnaestak minuta pre kraja Lucern ne koristi veliku šansu da ponovo povede i da verovatno odloži šampionsko slavlje, Gvila je promašio penal, a u poslednjem minutu utakmice Nsame donosi pobedu Jang Bojsu, pobedu koja donosi titulu i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Miralem Sulejmani je igrao sve do sudijske nadoknade.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Saturday, 28.04.2018
22:09

Boga mi lepo se otvara Zvezdi put do lige sampiona. U grckoj pored PAOK-a i OLI-ja,AEK prvak,u svici pored Basela(koji je po meni i dalje najbolji i najjaci njihov klub) osvaja jang bojs,u holandiji PSV,isti onaj koji je ispao od hrvata,da li osijek,slaven,nemam pojma,pored fejnorda i ajaxa.. u sustini najbolje da se izbegne prvak austrije(salzburg),belgije(club brudge),mozda i PSV i celtic,sa ostalima uz 3 dobra pojacanja mozemo da se nadigravamo..mislim, jang bojs,plzen,dinamo zagreb,AEK,Legija,Ludogorec,Steua,Bate,olimpija,slovan ili zilina..

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 29.04.2018
10:32