Jaja Sanogo prekinuo trijumfalnu seriju Monaka

Autor: Boban Filipović
subota 24.02.2018.
18:51
Izvor: Sportske.net

Iako je na oko 15 minuta pre kraja imao dva gola prednosti, šampion Francuske nosi samo bod sa gostovanja u Akvitaniji.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

U prvoj utakmici subotnjeg programa 27. kola francuske Lige 1 Tuluz i Monako su remizirali na 'Munisipalu' rezultatom 3:3.

Gosti iz 'kneževine' su poveli već u osmom minutu, Roni Lopes je bio strelac, ali sredinom prvog poluvremena Ibrahim Sangare poravnava na 1:1 i to je bio rezultat kojim se otišlo na veliki odmor.

U finišu prvog poluvremena Leonardo Žardim je bio prinuđen da izvrši izmenu pošto se povredo asistent kod vodećeg kola 'kneževa' Balde Keita, pa je umesto njega u igru ušao Stevan Jovetić.

Samo što je počelo drugo poluvreme Roni Lopes svojim drugim golom na meču vraća prednost Monaku, a kada je "Pujo" Jovetić pokupio svoj otpadak i pogodio za 1:3 u 72. minutu meča činilo se da će bodovi otputovati u kneževinu.

Međutim, šest minuta kasnije rezervista Delro pogotkom iz penala vraća nadu Tuluzu, a isti igrač deset minuta kasnije isti igrač cenatšutem sa desnog boka pronalazi zaboravljenog Jaju Sanoga i bivši napadač Arsenala udarcem iz okreta poravnava na 3:3.

To je bio konačan rezultat utakmice, Monako je propustio priliku da veže četvrtu pobedu u nizu i svakako da mnogo više razloga za zadovoljstvo ovakvih ishodom imaju Akvitanci.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke