Jaja ne brine zbog otkaza, ovo je plan za nastavak karijere!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 12.12.2018.
17:42
Izvor: Sportske.net

Fudbaler iz Obale Slonovače zna šta radi.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Jaja Ture je pre samo tri meseca parafirao ugovor sa Olimpijakosom, a pre nekoliko dana je "dobio otkaz". Tačnije, kako njegov agent kaže, oni su se sporazumno rastali.

Izgleda da je ponovni dolazak u Pirej bio greška, a dočekan je kao ogromno pojačanje. Navijači su bili oduševljeni i u ogromnom broju su sačekali legendarnog igrača Mančester sitija i Obale Slonovače koji je već nosio dres ovog tima. Ipak, sada je upisao samo pet nastupa i vrlo brzo je napustio klub.

Tridesetpetogodišnji vezista će tokom ove nedelje stići u Londom. Navodno je odbio brojne unosne ponude iz Kine i MLS-a i spreman je za povratak u Premijer ligu.

Njegov agent je preneo da će Jaja biti u Londonu, ali još uvek ne znamo za koji klub će nastupati. Nedavno, Dimitri Seluk je odbacio mogućnosti da zaigra za Kristal Palas i Vest Hem, iako se pominjalo da bi ga Pelegrini rado video u svom timu i bonovio saradnju iz Mančester sitija.

Trostruki osvajač Premijer lige se izgleda vraća na ostvro. Kada su ligaške utakmice u pitanju, Jaja je u ovom takmičenju odigrao 230 utakmica u dresu Mančester sitija i psotigao 59 golova. Definitivno će biti lepo videti ovog sjajnog vezistu ponovo na terenima Premijer lige.

Jaja Ture




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Wednesday, 12.12.2018
21:29

Još jedan od onih koji ne znaju kad je dosta.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 12.12.2018
19:33

Jaja je igrao na pozajmljenov vremenu minimum dve sezone sa gradjanima, videlo se da mu je korak tezak i da nema vise fizicku predispoziciju za vrhunsku ligu.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 12.12.2018
18:54

Ne moze da igra u jednom mrtvom olimpijakosu a da igra u pl

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 12.12.2018
18:46

Jeste to mali klub, ali, nije sitija nego Sitija cak i kad pises Mancester ispred.