Iznenađenje, Nemac preuzima Čelsi?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.06.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net

Novo ime na listi potencijalnih Sarijevih zamena.

EPA-EFE/GERRY PENNY
EPA-EFE/GERRY PENNY

Povezane vesti

Mauricio Sari nakon jedne sezone izvesno napušta klupu Čelsija, karijeru će nastaviti u Juventusu, gde će naslediti Maksa Alegrija.

Ostaje još da se dve strane dogovore oko obeštećenja, pošto se iskusni stručnjak već dogovorio sa "Starom damom", ali veruje se da će i to biti sređeno u narednim danima.

Čelsi aktivno traži novog trenera, poznato je da je prva želja Frenk Lampard, mete su i Havi Grasija iz Votforda, pa čak i Rafa Benitez iz Njukasla, stidljivo je pominjan i Murinjo.

Prema pisanju "Bilda", još jedno ime pojavilo se na listi kandidata za poziciju trenera na "Bridžu".

Naime, uprava kluba je navodno zainteresovana i za iskusni nemačkog stručnjaka Ralfa Rangnika.

Iskusni Rangnik napušta redove Lajpciga, koji je kao trener predvodio prethodne sezone, a ranije je u klubu radio i kao sportski direktor.

Sada je RB Lajpcig preuzeti Julijan Nagelsman, a Rangnik postaje slobodan u izboru nove sredine, pa bi konačno mogao da dobije šansu da se dokaže u Premijer ligi.

Rangnik je tokom trenerske karijere predvodio i Štutgart, Hanover, Šalke i Hofenhajm, a puno puta je imao i ponude sa Ostrva, ali je ostajao u domovini.

Pregovori još uvek nisu otvoreni, makar prema informacijama koje ima "Bild", ali je Rangnik navodno visoko na listi želja "Plavaca".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 13.06.2019
14:08

Leipzig se ozbiljno priprema da skine Bajern sa vrha-za godinu,dve..

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 13.06.2019
13:20

Haha koja ce ovo bit olupina

avatar
3x3
Thursday, 13.06.2019
13:05

Na svim vestima se vec preko godinu dana provlaci prica kako Nagelsman nece da ide iz Hofenhajma, kako im je dao rec, pa da zato nije isao prosle u Bajern. Izgleda da je sve to bila samo fora da mu se dize reputacija.