Iznenađenje, nazire se epilog sage oko Ikardija?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.03.2019.
14:57
Izvor: Sportske.net

Puno bure izazvao je Argentinac sa svojom suprugom.

Epa/Serena Campanini
Epa/Serena Campanini

Povezane vesti

Mauro Ikardi je ostao bez kapitenske trake u Interu, u timu ga nema od kako ga je kao kapitena zamenio Samir Handanovič.

U pitanju je povreda kolena, mada se čitava povreda dovodi pod znak pitanja, sumnja se da je to samo izgovor za Argentinca koji želi da menja sredinu.

Ipak, Bepe Marota je smirio strasti, obavio je par razgovora sa argentinskim fudbalerom i njegovom suprugom, navodno će konačna odluka biti doneta po završetku sezone.

Nove informacije iz Italije govore da bi stvari mogle povoljno da se razviju po "Neroazure", kako je Mauro Ikardi spreman da se vrati treninzima.

On će sutra početi sa treninzima, ali će mu društvo praviti samo Berni, Padeli, D'Ambrozio, Dalber, Ranokija i Galjardini, kao i povređeni Naingolan, jer su ostali igrači sa svojim reprezentacijama.

I pored toga, napravljen je pozitivan pomak, ali će se više znati kada čitava ekipa bude ponovo na okupu, kako je Ikardi navodno u lošim odnosima sa pojedinim prvotimcima i od njihovog slaganja bi dosta toga moglo da zavisi.

Italijni ističi da je ovo svakako pomak, videćemo kako će se situacija razvijati narednih dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sasa lesa
Wednesday, 20.03.2019
17:59

Više od 20 godina navijam za Inter i ne sećam se da je neki igrač pravio ovoliko problema klubu. Tu uključujem i Adriana. Svakih nekoliko meseci neka frka sa njim i njegovom ženom. I dok je Vande biće stalno tako. Najbolje je da sačekaju kraj sezone, prodaju ga i kupe nekog brzog i bolje tehnički potkovanog napadača, jer takvog nismo imali odavno.

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 20.03.2019
17:38

Sta ima se gleda covek se sutra ujutru vraca treningu, Inter je gazda ako kaze ima se slazete zbog kluba onda ima tako da bude, niko nece da ih tera da dolaze jedni drugima na slavu ako oni to nece, ovde je Inter taj koj se gleda a ne da se udovoljava pojedincima tako sto ce izbaciti Ikardija iz ekipe, konkretno tri coveka nece Ikardija u ekipu a to su Perisic, Brozovic i Handanovic, ovde se od ove trojice jedino Handanovicevo misljenje uvazava, ali ce on sad kao kapiten da reaguje i smiri strasti jer zna da Lautaro ne moze da izgura kao jedini pravi spic do kraja sezone, ostali igraci Intera jedva cekaju da se Ikardi vrati

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 20.03.2019
18:50

Kod njih ne postoje Slave...