IZNENADIĆETE SE - Lids je ovog leta zvao mnoge vrhunske trenere!?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 20.08.2018.
15:49
Izvor: Sportske.net

Lids je definitivno jedan od prvih kandidata da izbori plasman u Premijer ligu, ali ova izjava njegovog predsednika će vas oduševiti.

Epa/Day Studio
Epa/Day Studio

Povezane vesti

Bjelsa je preuzeo ovaj tim iz Čempionšipa i odmah pokazao kakve su namere ovog kluba, tri pobede u isto toliko odigranih utakmica i fantastičan ofanzivni potencijal, kao i prepoznatljiva igra koja zahteva mnogo trčanja i presing po celom terenu kada izgubite loptu.

Ono što je vrlo zanimljivo je da predsednik ovog kluba, Andrea Radrizani nije želeo samo Bjelsu da dovede, bilo je tu i drugih zvučnih imena.

"Ne krijem da sam pokušao da dovedem Kontea, ponudio sam mu 20 miliona evra kako bi došao. Sa takvim trenerom, Premijer liga bi bila osigurana."

Conte Konte

"Bilo je i interesovanja za Klaudija Ranijerija. On je bio počastvovan našim interesovanjem, ali nas je odbio jer je čekao ponudu nekog tima koji ima velike ciljeve. Takođe, kontaktirao sam Roberta Martineza, ali tu nije postojala šansa jer on ima dogovor sa belgijskom reprezentacijom."

"Kada se pogleda da smo na kraju doveli Bjelsu, ja sam izuzetno zadovoljan, on je jedan od najboljih trenera na svetu", bio je vrlo jasan predsednik Lidsa.

Marselo Bjelsa

Vrlo interesantna priča, zamislite nekog od ovih menadžera u surovoj borbi u Čempionšipu. Bjelsa je defnitivno vrhunski stručnjak, čovek koji živi za fudbal, ali nekako bi bilo čudno videti Kontea, Ranijerija ili Martineza u Čempionšipu.

Predsednik Lidsa je pored Bjelse doveo i Patrika Bamforda kako bi pojačao napad i olakšao svom menadžeru borbu za plasman u najviši rang.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 20.08.2018
17:33

Necemo se iznenaditi jer se secamo kada je se Lids borio za titulu i kada su igrali polufinale Lige Sampiona i bili najatraktivnija ekipa u Evropi. Lids nije bas tako mali klub.

avatar
NikkiCFC
Monday, 20.08.2018
17:00

Sramota sto ne zna engleski. Ko ne zna engleski?

avatar
JC\'90
Monday, 20.08.2018
16:59

Lepo bi bilo da Lids ponovo bude standardan u Premijer Ligi. Kakvu su samo ekipu imali kada su igrali polufinale LS. Viduka, Kjuel, Alan Smit, Keli, Hart, Martin, Ferdinand ...

avatar
Butcher_of_Blaviken
Monday, 20.08.2018
16:58

Било би лепо да се коначно врате у Премијер лигу, предуго траје ово мрцварење у нижем рангу.

avatar
Revolt revolta
Monday, 20.08.2018
16:53

Neka vam je sa srecom,red je da se velikan na velika vrata vrati u PL

avatar
Monday, 20.08.2018
15:56

Lids ulazi 100% u PL,klub koji godinama fali PL,njih bas gotivim.