Izbrisali Ronalda!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
21:33
Izvor: Sportske.net

Prate razvoj situacije, očigledno da ne žele ništa da rizikuju...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Izgleda da pretpostavka nevinosti ne važi kada je veliki biznis u pitanju. "Najki" je izrazio zabrinutost, ali kompanija EA Sports je otišla korak dalje, izbrisala je Ronalda zbog optužbi za silovanje sa svojih zvaničnih naloga.

Jasno, Portugalac u dresu Juventusa krasi naslovnu stranu ovogodišnjeg izdanja igre "FIFA 19", bili su već prinuđeni da je promene kada je prešao iz Reala u Juventus.

Sada su sa veb sajtova i zvaničnih naloga pomerili slike.

"Videli smo uznemirujuće izveštaje i detalje optužbe protiv Kristijana Ronalda. Pažljivo pratimo situaciju, očekujemo od sportista koji su naša zaštitna liga i ambasadori da se ponašaoju u skladu sa vrednostima kompanije", kaže se u saopštenju.

"Najki" je zabrinut, Ronaldo bi mogao da izgubi doživotni ugovor sa ovom kompanijim, a reklamira još Tag Heuer satove, Herbalajf i American Tourister opremu za putovanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 06.10.2018
09:19

Он тај доживотни уговор може да изгуби само ако пристане на то. У супротном, Најк ту не може ништа на своју руку.

avatar
amigo999
Saturday, 06.10.2018
06:25

Stavit ce Salaha ili Modrica:):):)

avatar
Di Stéfano
Saturday, 06.10.2018
00:48

Ovo postaje već ozbiljan problem.Neću da ulazim u to da li je kriv ili nije,jer očigledno to ne znam,ali ovo sa silovanjem već polako postaje trend.Koliko je samo u zadnje 2 godine optuženo glumaca za tako nešto? Ljudi zbog tih stvari bile one tačne ili ne,ne dobijaju uloge a sada kada se to polako okreće i na sport,čovek gubi ugovore i novac zbog tih stvari.Po meni to ne može da se uzima u razmatranje ako se desilo pre više od mesec dana.Uz dužno poštovanje prema bilo kojoj ženi koja je bila silovana,treba da se tako nešto prijavi kad mu je vreme tj. kad se desilo.Ovo sad prepucavanje posle 9 godina je u najmanju ruku smešno.Očigledno je da devojka hoće da digne sebi rejting ili da izmuze novac,retko koja žena koja je silovana će da izađe tako javno da proziva nekog koji je navodno silovao a pogotovo posle 9 godina.Negde sam pročitao da je tamo zakon da sve preko 4 godine zastareva,i ovu ženu treba da sklone iz medija i da ugase taj slučaj jer je prošlo duplo od toga.A ako je tačno da je on stvarno silovao,što ne mislim da ćemo saznati,a ona primila novac za ćutnju,treba je uhapsiti kao i njega jer je dozvolila da joj neko plati ćutnju,što je po meni saučesništvo.Toliko o tome.A redakciju sportske.net molim da ne pišu više ovakve vesti koje se ne tiču sporta,jer portal ili novine kao vi,podstiču ovakve marginalne osobe da rade to što rade i tako dobijaju na važnosti i na ceni.

avatar
Jasminn
Monday, 08.10.2018
02:18

Kad malo razmislis koliko ih plati po par milona samo da mu se ne dogadjaju ovakve stvari a nije kriv. Jer lakse je dati milion ili dva nego dozivjeti ovako nesto. Kao sto si rekao biznis

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 05.10.2018
21:55

kakav kraj karijere. tuzno....