Izbacili su Partizan na putu ka Ligi šampiona, sada idu na odmor i smeje im se čitava Evropa!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.04.2018.
09:53
Izvor: Sportske.net

Verovatno se sećate kada smo pisali da je Partizan propustio veliku šansu protiv zaista slabog tima. Ono što se sada desilo pokazuje kakav su tim...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Olimpijakos prvi put u ovoj deceniji i drugi put u veku neće osvojiti titulu prvaka Grčke.

Nalaze se na trećem mestu na tabeli, kasne šest bodova za vodećim AEK-om, PAOK je drugi, još su lideru oduzeti bodovi zbog nasilja na tribinama. Uz to, još uvek aktuelni šampion ima meč više, pa bi im bilo potrebno čudo da se domognu titule.

Predsedniku Marinakisu je dozlogrdilo, kaznio je tim 400 000 evra, suspendovao ih do kraja sezone, mogu na odmor, ostaće tek nekoliko igrača, pojačanih juniorima.

"Oni će znati da se bore za klub i navijače, za sve nas što nam je više stalo",
rekao je igračima.

"Samo mislite na luksuzne kuće i automobile, klub vas ne zanima, ovaj novac ću uložiti u amaterske timove i fudbalsku školu. Znaće to da cene, oni navijaju za Olimpijakos, za razliku od vas", grmeo je Marinakis.

"Smenio sam tri trenera, nisu ljudi krivi, problem je u vama"
, aludirao je na košmarnu sezonu.

"Napraviću Olimpijakos od početka",
dodao je vlasnik kluba.

Inače, Olimpijakos se dokopao Lige šampiona, posle Partizana, eliminisali su Rijeku koja je vodila u Atini do samog finiša i na kraju ipak se uplašila pobede i poražena je minimalno u revanšu na Kantridi.

Naravno u grupnoj fazi, Grci nisu imali šta da traže, osvojili su bod, zanimljivo igrali su 0:0 kod kuće sa Barsom.

Sada je kraj, prekinuta je dominacija, neće biti novca od Lige šampiona koji je držao Olimpijakos sada već decenijama ispred rivala, a šta će se dalje dešavati ostaje da vidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Meepo
Tuesday, 03.04.2018
13:17

Tako se to radi.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 03.04.2018
10:44

Desice se jos 10 godina dominacije, a ovo je da se malo drzi srecnim i ostatak grcke

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 03.04.2018
10:32

Ah, klasicna prica za nas juznjacki mentalitet. Nije losa selekcija igraca, bezrazlozno otpustanje trenra, na kraju i sport je takav da ponekad moras i da izgubis, nego se igraci dovoljno ne bore i 'navijaju za Olimpijakos'. Ne bojim se ja za Olimpijakos, oni su najorganizovaniji i najbogatiji klub u Grckoj, tesko da ostali mogu da im dugorocno zaprijete.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 03.04.2018
10:05

Ovi manje-vise, Artmedija i BATE + AEL i Ludogorec (x2), to su bile nase velike sanse...

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 03.04.2018
12:51

Artemdija jeste, AEL manje vise, tad je kiparski fudbal bio u ekspanziji, APOEL je naprimer jedne sezone stigao do 1/4 LS, a Ludogorec je bio opa puta bolji od nas, a i jaci.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 04.04.2018
01:14

Ne gledaj, sta bi bilo kad bi bilo. Artmedia je neuspeh, jer smo bili bolji i imali smo penal za LS, cak i APOEL je veci neuspeh od AELA. APOEL smo razbili u Beogradu, ali lopta nije htela u go, jos smo na vreme dali prvi. Protiv Ludogoreca i AELA smo bili gori, zasluzeno su nas izbacili.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 03.04.2018
18:00

Bas obrnuto, Artmedija se ni posle nije obrukala u grupi, a i pre toga je rasturila Seltik (doduse, i u revansu je bilo zabavno), AEL smo bas morali da prodjemo. Namerno nisam spomenuo APOEL, Ludogorec sam spomenuo zato sto su jednom posle nas isli na Steauu koju bismo mozda i prosli i usli u LS, a uvek je dobro da igras i LE direktnim ulaskom. Dodao bih i Genk jer bismo posle isli na Makabi iz Haife u plej-ofu.

avatar
Raky_b
Tuesday, 03.04.2018
13:46

Koliko je daleko nas fudbal od evropskog, dovoljno govori pogled na grcku ligu...koja je ajmo reci u sredini. Ni blizu najvecima, a nama toliko daleko da nam se cine nedostiznima.

avatar
srpskaspartacrnagora
Tuesday, 03.04.2018
12:59

Apsolutno, Artmedija je kiks, ovi drugi su nas prosto razbili i zasluzeno isli dalje, daleko je nas fudbal od ozbiljnog nivoa jos uvijek, na zalost. Kad klince zadrzimo do 22-23 godine mozda nesto i napravimo.