Iz Švajcarske još odličnih vesti za Partizan, Everton ispao, a šta je sa Milanom?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.11.2017.
20:55
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo i u ostalim mečevima Lige Evrope.

EPA/HOMEM DE GOUVEIA
EPA/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

Fudbaleri Dinamo Kijeva pobedili su u gostima ekipu Jang bojsa rezultatom 1:0 (0:0) i tako učinili veliku uslugu Partizanu.

Kijevljani su sa 10 bodova praktično overili prvo mesto u grupi, a Partizanu ostavili +2 u odnosu na Švajcarce pred međusobni duel u narednom kolu, pa će crno-beli u slučaju pobede u Humskoj nad Jang bojsom overiti plasman u narednu rundu.

U ostalim mečevima treba istaći da je Everton ispao u grupnoj fazi posle poraza od Liona, dok Milan ni u drugom meču nije uspeo da pobedi grčki AEK, pošto je opet bilo 0:0.

Grupa A
Slavija Prag - Viljareal 0:2
Makabi Tel Aviv - Astana 0:1

Viljareal je u Pragu došao do važne pobede i sada je nadomak plasmana u narednu rundu. Jedini pogodak na meču postigao je Karlos Baka u 15. minutu.

U drugom meču ove grupe, Astana je takođe kao gost slavila, pao je Makabi Tel Aviv rezultatom 1:0.

Viljareal je prvi u grupi sa osam bodova, Astana ima sedam, a Makabi pet.

Grupa B
Partizan - Skenderbeg 2:0
Jang Bojs - Dinamo Kijev 0:1

U Partizanovoj grupi će biti izuzetno zanimljivo do samog kraja, pošto je Dinamo Kijev pobedom u gostima nad Jang bojsom zakuvao borbu za drugo mesto. Kijevljani su otpor Švajcaraca slomili u 70. minutu kada je Bulaski pogodio za 0:1 i treću pobedu Dinama.

Ukrajinski tim je ostao prvi na tabeli sa 10 bodova, Partizan ima pet, a Jang bojs tri. To znači da će Partizan imati veliku šansu da u narednom kolu na svom terenu pobedom nad švajcarskim timom overi plasman u narednu rundu.

Grupa C
Ludogorec - Braga 1:1
Istanbul Basakšehir - Hofenhajm 1:1

Ludogorec je na svom terenu odigrao nerešeno sa Bragom 1:1 i tako napravio pravu frku u ovoj grupi, pošto je Hofenhajm kao gost takođe odigrao 1:1.

Ludogorec je prvi sa osam, Braga ima sedam, a Hofenhajm četiri boda.

Grupa D
AEK - Milan 0:0
Rijeka - Austrija Beč 1:4

Milan se posle 0:0 na svom stadionu, mučio sa Atinjanima i u gostima. Milan nije uspeo da pobedi grčki tim i još uvek nije završio sve u grupi.

Rijeka je posle pobede u Beču, razočarala pred svojim navijačima. Austrija je slavila rezultatom 3:1 i tako ostavila Hrvate na poslednjoj poziciji na tabeli.

Milan ima osam bodova, AEK šest, Austrija četiri, a Rijeka tri, tako da se ovde sve ekipe nadaju prolasku, mada je jasno da Italijani sa još jednom pobedom rešvaju sve dileme.

Grupa E
Apolon - Atalanta 1:1
Lion - Everton 2:0

Agonija Evertona se nastavila, doduše u najmanje bitnom meču, pošto je plasman dalje u Ligi Evrope sekundarna stvar posle očajnih rezultata u Premijer ligi. Lion je slavio rezultatom 2:0 golovima Traorea i Ouara i tako eliminisao Engleze iz grupne faze.

U drugom meču ove grupe, Atalanta je kao gost remizirala sa Apolonom rezultatom 1:1 i tako sačuvala prvo mesto u grupi sa osam bodova, koliko ima i Lion i ove dve ekipe su prošle dalje.

Kopenhagen - Žlin 3:0
Lokomotiva Moskva - Šerif Tiraspol 1:2

Kopenhagen je rutinski savladao Žlin i tako zakuvao borbu u ovoj grupi. Danci su slavili rezultatom 2:0, a kako je Šerif iz Tiraspola iznenadio Lokomotivu u Moskvi, ovde se nastavlja borba za plasman dalje.

Kopenhagen i Šerif imaju po šest, a Lokomotiva pet bodova, Žlin je poslednji sa dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
09:09

Nista (novo) nije, igra Milan kao Milan, stanje redovno, a mentola je jos tu...

avatar
G0RAN
Friday, 03.11.2017
00:59

Lion je pobedio sa 3:0,treci gol je dao Memfis Depaj....Pazite malo kad objavljujete rezultate...

avatar
Pravi romanista
Thursday, 02.11.2017
22:31

Everton ispao namerno,hoce da se usresrede na pohod na titulu u PL...Milan ce biti prvi u grupi

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 02.11.2017
22:29

Aek je sila od ekipe nemojte tako

avatar
Juventino SS
Thursday, 02.11.2017
21:59

Jel ima još neko ko je bio lud kao ja i pao na Milan, iz aviona se videlo da je 0:0 u najavi. Montela najveća neznalica u svetu fudbala trenutno, čuva nulu protiv Aeka.