Iz prve ruke - Aguero je mnogo gore nego što se mislilo, koliko pauzira?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 03.10.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net

Veoma loša vest za "građane".

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero izgleda mnogo gore nego što se očekivalo posle preloma rebara u saobraćajnoj nesreći.

Aguero je prošle nedelje doživeo saobraćajku pod neverovatnim okolnostima, vraćajući se taksijem posle jednog koncerta u Amsterdamu, taksista je na putu ka aerodromu izgubio kontrolu nad vozilom i udario direktno u banderu.

Aguero je zadobio ozbiljnije povrede nego što se najavljivalo, prvobitno je bilo da će biti spreman za četiri nedelje, ali izgleda da će morati da pauzira i do dva meseca.

Njega je u Mančesteru posetio lekar argentinske reprezentacije Donato Viljani i on je na licu mesta mogao da vidi u kakvom stanju je Kun Aguero.

"On je u veoma, veoma lošem stanju i raspoloženju, jer želi da igra, da pomogne reprezentaciji. Međutim, Kun ne može ni da se pomeri u svojoj kući, nije u stanju da ode ni do svojih kola. Istina je, po onome što sam video, on je u veoma lošem stanju", rekao je argentinski lekar.

Za sada je sigurno da će Aguero preskočiti ključne duele selekcije Argentine na putu ka Mundijalu, kao i mečeve Mančester sitija sa Stoukom, Barnlijem, VBA i Arsenalom u Premijer ligi, te dvomeč sa Napolijem u Ligi šampiona.

Početkom novembra ponovo sleduje reprezentativna pauza, a nakon nje ćemo videti da li će Aguero biti spreman za povratak na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pep Guardiola--Back
Tuesday, 03.10.2017
21:34

Prilika za Jesusa da dokaze da je spreman da sam predvodi napad kao i sansa za Bernarda koji ce dobijati vise prostora.

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 06.10.2017
06:48

On od kako je u Mancesteru je vođa napada, mirne duše znaj da je dokazan 100%. Rođena je klasa od igrača, slažem se u potpunosti sa Ronaldinhom kada je rekao da imamo posebnog igrača. Gabriel je klasa ne brini za njega...

avatar
Pep Guardiola--Back
Friday, 06.10.2017
16:07

Normalno da je Gabi klasa,ali tesko je zamijeniti najboljeg napadaca u PL koji godinama daje 20+ golova u ligi.Nadam se da ce on, Sterling i Sane nastaviti tamo gdje su stali prosle sezone.

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 06.10.2017
06:48

On od kako je u Mancesteru je vođa napada, mirne duše znaj da je dokazan 100%. Rođena je klasa od igrača, slažem se u potpunosti sa Ronaldinhom što je rekao

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 03.10.2017
17:25

Juce najava Morata dva meseca van terena a on stavio danas na drustvene mreze emoji za target i Kristal Palas.

avatar
Кун
Tuesday, 03.10.2017
19:29

Baš se lupaju gluposti, ne kažem za sportske nego uopšte. Aguero kao da je kičmu povredio, sutra će biti 9 meseci...

avatar
Tuesday, 03.10.2017
22:34

eh sada i ti verujes sta sve ljudi pisu na drusvenim mrezama, pa i na busu pise lasta pa ne leti ahahhah :D