Iz Liverpula besni nakon proslave: "Neprihvatljivo!"

Autor: Beta Beta
subota 27.06.2020.
16:48
Izvor: Beta

Englezi su požurili da osude organizaciju Adrija Tura, ali mogli bi prvo da pogledaju svoje dvorište...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Okupljanja navijača fudbalskog kluba Liverpul, dve večeri uzastopno, posle osvajanja titule u Premijer ligi su potpuno neprihvatljiva, navodi se u zajedničkom saopštenju kluba, gradskog saveta i navijačke grupe.

Liverpul je u četvrtak posle 30 godina osvojio šampionsku titulu, nakon što je njegov prvi pratilac Mančester siti izgubio od Čelsija sa 1:2.

Navijači su se to veče u velikom broju okupili ispred Enfilda, pevali su i palili baklje, a policija je uhapsila 10 osoba zbog remećenja javnog reda.

Nije bilo moguće održavati distancu a zaštitne maske gotovo da niko nije nosio.

"Ne možemo dovoljno naglasiti da je takvo ponašanje potpuno neprihvatljivo, a oni koji su palili vatromet i baklje u masi su ugrozili bezbednost okupljenih. Mi smo i dalje u krizi po javno zdravlje i moramo zajedno sa celim društvom da radimo na sprečavanju širenja korona virusa. Potencijalna opasnost od drugog talasa i dalje postoji i moramo zajedno da se potrudimo da ne poništimo sve što smo postigli u regionu tokom karantina", navodi se u saopštenju, preneo je Skaj.

Slavlje navijača nastavilo se i u petak, u centru Liverpula, uprkos upozorenju gradonačelnika Džoa Andersona da je širenje virusa veliki rizik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Saturday, 27.06.2020
16:58

Kakve veze ima ovo sa adrija turom,ovo nije organizovan skup ovo je samoinicijativa pojedinca koja je stvorila grupu.adrija tur je organizovan i unapred odredjen 'skup' ljudi na jednom mestu u isto vreme.ponavljam ovo liverpoolovo slavlje nije organizovano i samim tim nema nikakve veze sa organizovanim skupom tj adrija turom.zasto pokuvati da se opravda nesto sto je napravio nas covek (djokovic)pogresio je,neka snosi posledice i to je to.desava se

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 27.06.2020
20:54

I posle se ljutite kada vas zovu sekta, pre cete napasti naseg coveka nego nesto lose reci za luzere, opravdacete ih na bilo koji nacin, to sto si promasio poentu cele price o tome i da ne govorimo

avatar
Wizard08
Monday, 29.06.2020
23:24

ne brate ti si promasio poentu upravo time sto ne razumes stvari organizovano i spontano. takodje poena je ta da novinar ili bilo ko ubaci bez ikakvog razloga adria tur u vest u kojoj englez kritikuje engleze,a da ne zeli iz bilo kog razloga da nokog "podbode" ili nekog opravda.a djokovic je moj isto koliko i ovaj debeli celavi joe anderson

avatar
Miki88
Saturday, 27.06.2020
16:52

Ljigavi englezi.....