Iz Lestera odlazi još jedan šampion Premijer lige!

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.08.2018.
19:57
Izvor: Sportske.net

Rasipanje "Lisica" se nastavlja.

Beta/Joe Giddens/PA via AP
Beta/Joe Giddens/PA via AP

Povezane vesti

Odlazi još jedan član šampionskih "Lisica"!

Posle Rijada Mareza sledeći koji bi mogao da se oprosti od opreme Lestera jeste Deni Simpson.

Simpson koji je bio deo neverovatnog uspeha ekipe sa King Pauer stadiona će po svemu sudeći napustiti klub zato što menadžer Klod Puel ne želi da računa na njega.

Desnom beku je to stavljeno na znanje pošto  ga nije bilo na spisku za prijateljsku utakmicu između  Lestera i Valensije. 

Tridesetojednogodišnji Englez je premešten u rezervni tim Lestera gde je i nastupio na utakmici protiv Norviča, što je jasan znak da najverovatnije neće biti njegovog imena na listi od 25 igrača koji će biti registrovani za sledeću sezonu Premijer lige

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 04.08.2018
09:28

Niko neocekuje da Lester ponovi uspeh ali Simpson je imao bas losu sezonu posle sampionske,a na njegovo mesto prednost oma Silva..

avatar
Bookmaker81
Friday, 03.08.2018
21:08

Ne znam sta je ovde posredi,ali ne verujem da je izostavljen zato sto ne zadovoljava standarde Lestera. Sasvim korektan desni bek,agilan,pokriva celu stranu. Bas me zanima ko je zamena?

avatar
Agent Provocateur
Friday, 03.08.2018
19:59

Verovatno se radi o sukobu izmedju trenera i igraca jer on ima dovoljan kvalitet da odradi jos sezonu dve za lester a klub ne bi trosio pare bez razloga da ne mora.