Iz Dortmunda ismejali licemerje Bajerna!

Autor: Stefan Matić
utorak 04.08.2020.
13:54
Izvor: Sportske.net

Henes je morao biti pametniji.

Epa/Philipp Guelland
Epa/Philipp Guelland

Povezane vesti

Sve smo bliži i bliži prodaji Džejdona Sanča.

Nekadašnji akademac Sitija izvesno oblači crvene boje Mančestera, njegov transfer iznosiće preko sto miliona funti. Ceo epilog očekujemo do desetog avgusta, to jest roka koji su "milioneri" odredili.

U celu priču se umešao i Bajern Minhen, to jest bivši predsednik Bavaraca Uli Henes.

"Kada Dortmund kupi talentovanog igrača i on igra dobro, par meseci kasnije čujete ili od strane kluba ili nekog drugog da će biti stavljen na prodaju u nekom momentu. Kako onda igrač može da upije DNK kluba, kada ima osećaj da je uvek na prodaju?", izjavio je Henes misleći na Sanča i njegovu prodaju.

Iz Dortmunda su reagovali ekspresno, sportski direktor Zorc je izjavu nazvao arogantnom.

"Komentari su krajnje arogantni. Ako imate 250 miliona evra viška u svom džepu svake godine, lako je razbacivati taj novac. Neke tvrdnje de fakto nisu tačne", izjavio je jedan od čelnika "milionera".

Dzejdon Sanco

Bivši golman i kapiten Borusije, Roman Vajndfeler je pak u prvi plan istaknuo 'ljubomoru' velikog rivala.

"Deluje ponovo kao slučaj duboke frustracije zbog činjenice da je Džud Belingam odabrao Bousiju a ne Bajern Minhen", izjavio je nekadašnji golman.

Mnogi napominju da je i Henesova izjava došla u čudnom momentu, Bavarci se spremaju za nastavak Lige šampiona. Na papiru imaju laku overu dvomeča protiv Čelsija a onda i put u Lisabon na samu završnicu takmičenja.

Henes je imao bolje stvari o kojima mora da misli.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 05.08.2020
16:34

Henes je u pravu. Dortmund nikako da ubijedi igrace da je igranje za njih krajnja a ne usputna stanica. BVB ima novca, ali kao da se zadovoljavaju time sto su stalno pri vrhu, nikako da odrze tim na okupu i da napadnu titule.

avatar
bayern
Tuesday, 04.08.2020
16:59

Moram nešto da vam objasnim. Uli ima pravo. Baš zato što je BVB klub-prodavač, nikad ništa od njih. A to što mlađi igrači radije odlaze u BVB negu u Bayern, ima samo jedan razlog: Tamo igraju, u Bayernu bi sedeli na klupi!!!! Usporedite samo uspehe Bayerna i ovih asocijalni crno-žutih i sve će da vam bude jasno.

avatar
Algebrons
Tuesday, 04.08.2020
14:28

Voleli Bajern, ili ne, ova Henesova izjava je pogodila suštinu. Ovi iz Dortmunda pričaju kao da su Partizan, ili Zvezda, pa da su im svi prihodi oni od transfera i Evrope, a ne kao da imaju potpisan ugovor od minimum 100 miliona godišnje, plus od TV prava zarade sigurno približno koliko i od sponzora, a gde su tu prihodi od zakupa, ulaznica, sezonskih...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 04.08.2020
14:09