Ivićevi ratnici ne staju, Rajko "skinuo" penal!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.12.2018.
14:08
Izvor: Sportske.net

Još jedna odlična partija reprezentativca Srbije na golu Makabija iz Tel Aviva. Tim Vlade Ivića prošao u šesnaestinu finala izraelskog kupa.

Epa/Anatoly Malatsev
Epa/Anatoly Malatsev

Povezane vesti

Objasnio je Predrag Rajković posle pobede u derbiju sa Makabi Haifom da igrači funkcionišu kao ratnici Vladimira Ivića i u upravo su na borbenost i ratnički duh stigli do plasmana u šesnaestinu finala izraelskog kupa.

Makabi je sinoć kao gost savladao Beitar Jerusalim rezultatom 2:1 (0:0) zahvaljujući odbranjenom penalu Predraga Rajkovića i golu koji je pao u sudijskoj nadoknadi.

Reprezentativni čuvar mreže skrivio je jedanaesterac u 31. minutu ali se odmah zatim iskupio i odbranio udarac Liora Inbruma.

Na odmor se otišlo bez golova. Odluka je pala u nastavku. Makabi je prvi stigao do gola preko Elijara Atara u 67. minutu. Osam minuta pre kraja domaćin stiže do izjednačenja, ali Makabi u drugom minutu nadoknade stiže do trijumfa golom Jonatana Koena.

Makabi je od momenta kada je Vlada Ivić preuzeo ekipu odigrao 26 takmičarskih utakmica u svim takmičenjima i doživeo samo jedan poraz, onaj u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope od Sarpsborga (3:1).

Na ostalih 25 utakmica Makabi je upisao 20 pobeda i 5 remija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke