Italijanski mediji i Gatuzo nisu gledali istog Bakajoka?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 01.11.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net

Kako su ga mediji ocenili i koliko je loše igrao?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan je sinoć uspeo da protiv Đenove sa 2:1, ali uz puno poteškoća.

Gatuzo nije zadovoljan kako je njegov tim igrao nakon stečene prednosti od 1:0, ali smatra da je ovo ipak iskorak i da se nada da će njegov tim delovati sve bolje i bolje.

Italijanski mediji su francuskog vezistu okrivili za to što je Milan ponovo zamalo prosuo bodove. Neki su isticali njegovu užasnu grešku kod izjednačujućeg gola, a neki su čak pisali da on nije dovoljno dobar za Seriju A.

"Gazzeta" mu je dala ocenu 5/10, uz objašnjenje da je glavni krivac za primljen gol. "Tutosport" mu je takođe dao ocenu 5/10 uz objašnjenje: "Kada ga gledate u toku utakmice, on nikada ne odaje utisak da je dovoljno dobar za ovu ligu". "Corriere Dello Sport" je istu ocenu dao uz objašnjenje da je imao previše grešaka u toku utakmice.

Međutim, Gatuzo misli suprotno. On smatra da je francuski vezista igrao vrlo dobro i da je zahvaljujući njemu Milan kontrolisao posed. Naravno, istakao je da on može još dosta da napreduje, ali da je ova utakmica bila dobra.

Bakajoko je dobio šansu da započne utakmicu u startnih 11 zbog povrede Bilje. Bakajoko je na pozajmici iz Čelsija, svi su očekivali da će ponovo pružati odlične partije kao i u dresu Monaka, ali izgleda da mu je potrebno malo više vremena da se prilagodi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 02.11.2018
00:08

gurnuo je loptu anzad i to je samo greska...ali to ne radi samo on nego vecina....vise me brine sto smo mlaki nazad....manje odlucni....igra nazad je prosta....ako si zadnji igrac tj igras odbranu tvoje je da prekines akciju pa ako treba i ispucavanjem lopte na tribine....msm da ce bakajoko igrati ok....bolji je od bilje...argentinac je prodao vise lopti od njega kroz sezonu!

avatar
Uncle Fester
Thursday, 01.11.2018
19:48

Igrao je solidno sinoc, najbolja utakmica u dresu Milana a Gatuzo ovom izjavim zeli da mu podigne samopuozdanje jer ovaj igrac igra pod velikim pritiskom jer ga kritikuju sa svih strana a vidi se da ima klasu koju ce nadam se pokazati sad kad je Bilja povrijedjen

avatar
Forza RoSs0neri
Thursday, 01.11.2018
18:26

Odigrao je skroz dobro i bila mu je najbolja utakmica do sada...Samo je malo kiksnuo za gol ali ako zanemarimo bilo je dobro.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
18:02

Sinoc mu je sigurno bilo najbolje izdanje kod nas, petica je sramotna ocena.