"Italijani ustanite, vidite šta vam rade u Ligi šampiona"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 03.05.2018.
08:52
Izvor: Sportske.net

Ovo je bila poruka razočaranog direktora Rome Monćija, nakon eliminacije protiv Livepula.

EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

U Romi tuga, dobili su sa 4:2, prednost Liverpula iz prvog meča je bila prevelika, ali opet, kao i u većini utakmica u poslednje vreme u Ligi šampiona suđenje je bilo ispod svakog kriterijuma.

"Moramo da podignemo glas, svi iz italijanskog fudbala, ovo je nemoguće. Ne možete da mi kažete da sudije nisu uticale na rezultat, u Liverpulu smo primili gol iz ofsajda, ovde nam nisu svirana dva penala i nije isključen igrač Liverpuka. To bi svakako promenilo situaciju", kaže Španac.

On dodaje da se ovakve stvari ne dešavaju slučajno.

"Kako slučajno, pogledajte šta su napravili Juventusu protiv Reala, pa i Bajernu u Madridu, nije mi jasno zbog čega se protiv upotrebi VAR. Ja sam Španac, godinu dana sam u Italiji, ali ovo što se dešava nema nikakav smisao. Ne samo da smo izgubili šansu da se borimo za pehar, nego je i ekipa slomljena, dali smo sve i završili ovako. Da je bilo VAR tehnologije u polufinalu, u Kijevu bi bili Bajern i Roma, ovako je potpuno drugo finale"
, pričao je ogorčeni direktor Rimljana koji uvek bira reči.

Predsednik Palota je bio žešći.

"Sudija je klovn. Ovo se ponavlja, svi vide šta se dešava, jedino ne sudije. Nije to jedna greška, nego deset protiv Juventusa, Bajerna i Rome. Čestitam Liverpulu, nećemo im oduzeti uspeh, ali dajte, ovo se pretvara u cirkus bez VAR tehnologije", rekao je Amerikanac.

"Sudija Skomina je bio sramotan", ocenjuje "Korijere delo Sport", a Alesandro Florenci tvrdi da bi Bajern i Roma trebalo da igraju finale.

"Anjeli je već tražio da Kolina bude smenjen, ovo su njegove sudije i njegovo maslo. Ako se ovo dešava stalno, nemoguće da su sudije dobre i da niko nije kriv"
, komentariše "Tutosport".

Na kraju, neće se promeniti ništa, VAR nećemo videti u Ligi šampiona ni sledeće godine, a u Kijev će Real i Liverpul, sve ostalo se zaboravlja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

36 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nermin
Thursday, 03.05.2018
14:48

Real tukao 3 šampiona iz top 5 liga Europe i to u gostima da pokaže da je najveći. Nema se tu šta više pričati.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 03.05.2018
16:11

Ma šta ti pišeš.Mišljenje(mrznja) navijača Mesija više znači od samih činjenica.

avatar
Nermin
Friday, 04.05.2018
21:38

Miran biti, prerijski strahorašu

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Thursday, 03.05.2018
14:26

Ustanite italijani :) Spakujte kasetu inzagijevih 100 golova iz ofsajda i ostalih mahinacija zbog cega ovdje dolaze pod posebnim imenom. Pustite to, docice VAR pa ce nesto drugo smetati... uvijek je tako.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 03.05.2018
12:39

Ako su ovako ulazili u finala i osvajali trofeje kroz istoriju ova dva kluba, ja sam srecan sto smo mi ipak ne toliko veliki, ali castan klub. Casno smo ispali, borili se, ali protiv nekih stvari je ipak i to nedovoljno. Forza Roma!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 03.05.2018
11:49

Apsolutno podrzavam. Kad sam ja dvomece Real:Juventus i Liverpul:Siti krenuo kao navijac Liverpula i Reala a zavrsio kao navijac Juventusa i Sitija koje bas ne podnosim znate koliko je sati. Desavaju se greske svuda ali u prvenstvima svih liga nekad budes ostecen ti nekad protivnik itd... Siti je dobio od sudija ove sezone 6,7 poena ali razlika je 20 pa nije ni bitno niko nece nista da kaze ali u LS vec 10+ godina jedni isti se guraju svake godine a drugi sputavaju konstantno! Real i Barsa konstantno, prednjace u svemu, bez izuzetaka svaka dvomec nakaut faze koji su igrali uvek su imali pomoc. Za Liverpul ne mogu sad nesto da pricam jer oni retko igraju LS ali dobili su veliku pomoc u 1/4 i 1/2 i zbog sudija prosli. 2005. godine takodje ko se seca polufinala. Ali necu da cepidlacim. Treba da se udruze italijani, nemci, englezi, francuzi svi protiv dva spanska tima. LS je najneregularnije takmicenje na svetu i uspesi Barse i Madrida u istom nemaju nikakav kredibilitet!

avatar
Red blood
Thursday, 03.05.2018
11:41

Pokusacu da budem nepristrasan.Sudija je bio uzasan.Bilo je greski na obe strane,ali vise je ostecena Roma.Ali pricati da bi Roma bila u finalu je veliko preterivanje.Oni su bili potuceni do nogu na Enfildu.Bili su ponizeni.Da taj gol Salaha nije priznat,Liverpul bi dao neki drugi.Roma je pocela da igra tek kad se Liverpul zasitio.A sinoc..pa Roma nijednog momenta nije imala sansu da ugrozi Liverpulovih 5:2.Bas ni jednog.Sad se prica osteceni za 2 penala,a sviran im penal u 93em koji nije bio.Naingolanova ruka je bila ociglednija nego ova Klavanova.Jeste bilo sudijskih gresaka,jeste Roma vise ostecena,ali bez obzira ko sta prica,onaj koji gleda fudbal zna da to ne bi promenilo mnogo sto se tice konacnog rezultata.Bolji tim ide dalje i tu nema price.

avatar
Marko HM
Thursday, 03.05.2018
11:40

Plaču Italijani, a toliko su se u prošlosti provlačili kroz iglene uši da to nije normalno.

avatar
Jelena Renovcevic
Thursday, 03.05.2018
11:30

Prvo nije svirao penal za Liverpul.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 05.05.2018
14:38

ono nije bio penal...

avatar
King Arturo
Thursday, 03.05.2018
11:29

Da nije tuzno, bilo bi smesno

avatar
Joker96
Thursday, 03.05.2018
11:19

Apsolutno nema razloga zasto se VAR ne bi uveo,narocito nakon ocajnog sudjenja ove godine. Ne znam zbog cega su celni ljudi toliko protiv toga, verovatno jer bi im bilo teze da namestaju.

avatar
eko Ekovic
Thursday, 03.05.2018
11:18

Kakvi sugavci, niko ne govori o spornim situacijama koje su nastetile i Liverooolu, je li moguce da je neko toliko subjektivan?! Situacija s Maneom u kojem ga covjek s obe ruke gura, ruka Radje. Traze crveni za Arnolda, penal jeste, crveni nije, golman je bio na golu, ofsajd kod Dzekovog gola.. Sudjenje je bilo ocajno, Roma i Liverpool su pokradeni, ali ne mogu da vjerujem da svi pricaju da je samo Roma ostecena.. Koliko je Liverpool bio nadmocan nad Romom govore i frustracije Facija kada je gurno Manea jer se nasao uvrijedjenim sto ovaj hoce da odigra petom. Liverpool je igrom i svemu prikazanom zasluzio finale i cao

avatar
Al(a)din
Thursday, 03.05.2018
11:10

Bilo VAR tehnologije ili ne, na kraju ipak odlucuje sudija. Treba se ta tehnologija unaprediti tako da se sudije izbace iz protokola, a VAR tehnologija da sama proceni da li ce bitit prekrsaj ili ne. Ipak ce imati iste kriterijume

avatar
MSSZRMK
Thursday, 03.05.2018
11:06

Bolje da je rekao šta su Realu napravili protiv Juventusa.Ponisten gol Isku.Protiv Bajerna na Benzemi nije svira faul koji bi doveo do penala.Marselo je igrao rukom,ali sudije su odlučile da nije penal.Sve tri sudije su bile blizu događaja,nema šanse da su namerno pogledali kroz prste već nije postojao penal.Marselo je skočio da blokira ubačaj i pogodila ga lopta,to nije penal.Roma jeste oštećena za ofsajd Salaha,sviranje ofsajda koji nije postojao,a bio je prekršaj nad Džekom i penal za italijane,ruka Liverpulog igrača takođe penal možda i crveni.

avatar
Misosesic
Thursday, 03.05.2018
11:02

Ko gubi ima pravo da se ljuti.Imate VAR u Italiji pa se opet dešavaju Inter vs Juve stvari.

avatar
NEMANJA RM
Thursday, 03.05.2018
10:52

Ma hajdete molim vas,sve su vam sudije krive,sto se reala tice sudija nije imao veliki uticaj ni protiv bajerna a kamoli protiv juventusa,pa prosle sezone bajern dobija 2 penala da se vrati u mec,imali su i penal sa kojim su mogli da stave tacku na dvomec,gde je ponisten gol morate protiv juventusa pre 2 godine,kako tad nije sudja kriv. Dosta je bilo licemerja,dve najbolje ekipe su u finalu a najbolji ce osvojiti.

avatar
_mladen_
Thursday, 03.05.2018
10:29

Dobro je rodjaci, da je postojao Var, Liverpul bi dobio penal nad Maneom i ne bi postigli drugi gol. Tako da verovatno ne bi ni doslo do ta dva penala, koja nisu svirana Romi. Ostecena su oba kluba, ali posto je Roma jurila rezultat, ispade da su samo oni osteceni. Jesam za var, ali se preteruje sa ovim izjavama i niko ne komentarise greske na racun Liverula.

avatar
Real Only
Thursday, 03.05.2018
10:25

Cist penal nad Maneom na 0:1! Faul na Vajnaldumom sa 16m po sredini gola!!! Sudije su ocajnce u oba polufinala, to stoji, ali bilo bi im bolje da ne kukaju!! Ispali su jos u Engleskoj, cuda se ne desavaju 2 puta!!!!

avatar
Al(a)din
Thursday, 03.05.2018
10:18

Nista pogresno nisu rekli

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 03.05.2018
10:11

seria a najgora liga puna namestanja. zasluzujete ovo

avatar
Nikola_pg
Thursday, 03.05.2018
10:08

Ne zaboravlja. Pljacka Barse nad Celzsijem i cuveni Ovrebo se ne zaboravljaju. Pljacka koju je dozivio Bajern prosle godine, sve sitne i krupne pljacke Spanaca.

avatar
Paradox
Thursday, 03.05.2018
10:07

Ko gubi ima pravo da se ljuti . penali i greske za nas niko ne vidi. I najngolan je igrao rukom pa taman da su dobili jos dva penala ne bi vredelo. A da ne pricam o gruboj igri rimljana na pocetku i preksajima bez ikakvih sankcija.

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 03.05.2018
10:04

Da tako sude za Vozdovac sigurno osvaja LS kako je moguce da sudije kradu javno za real koji nema tim da osvoji ligu Madrida sudije ne vide kada su pokrali Juve i odveli real u polufinale tamo sudije ne vide penal na Levandovski i igranje rukom Marsela a vide da izmisle penal za real kada nemaju ni 20 % igru da bi im sudije doneli prednost

avatar
juvenelcuore
Thursday, 03.05.2018
09:54

Ustali bi mi vrlo rado ali tu je nešto jače, Bolje da se gleda ENgleski klub do finala i naravno kraljevski, ne bih da komentarišem Kraljevski,duga bi to priča bila, složiteće se?nŠto se engleskih klubova tiče jasno je kao dan,Nikad neče osvojiti LŠ,M.City jer je vlasnik neki šeik...Ovo je evropsko takmičenje, Abramovich je tu uletio iznenada iako je Rus, mada ogroman je ruski lobi u samoj engleskoj.nReal jeste jak to niko nije osporio ali ovo je proslo sve moguče mjere, na silu guraju da osvoje 3 LŠ za redom, da ih niko ne stigne a da ne pričamo predje.ndruga stvar što su Italijani sami sebi krivi je što stadioni loši i ogromni porezi na igrače uvedeni..to je katastofa.nraalno gledajuči 4 stadiona su ok, ovo ostalo je ravno 4 lige engleske.nnemoguce je da jedan Benevento igra u Seria A,Crotone,Spal,da ne nabrajam dalje..Toje loše ogledalo lige,ESPN nece sigurno kupiti prava ove pobrojane ekipe,ali ce kupiti prava WBA koji ispada iz lige ali opet je stadion pun, bez problema itd...nI španska liga je slična Italijanskoj što se tiče začelja,ali Real i Barca su ti kiji uvijek moraju dogurati daleko, mada realno ulažu u igrče, Barca u poslijednje vrijeme vise od Reala, Real ce tek sad da odriješi kesu, nisu kupili par godina igrača.neznam ni što ovo sve pišem kad moj Juve neče osvojiti LŠ sve dok je Reala i sudija:-)

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 03.05.2018
09:53

Sta ce im VAR onda ne mogu da rade to sto rade decenijama.

avatar
BojanMC
Thursday, 03.05.2018
09:49

Odavno se namerno sudi na stetu Italijana, jer Italijani nemaju para kao englezi. Inace imaju mnogo superiorniju taktiku i stil fudbala, ali zna se da se traze pare.

avatar
Ivanp
Thursday, 03.05.2018
09:49
avatar
Mystic Gohan
Thursday, 03.05.2018
09:19

Katastrofalno suđenje ali zasto svi spominju da je Roma samo ostecena? Penal nad Maneom, zatim drugi gol Dzeka iz ofsajda i penal kad je Najangolan igrao rukom.. Ista bila situacija kao sa Klavanom.. Ne vidim zasto se toliko forsira da je Roma samo ostecena..

avatar
äxwell
Thursday, 03.05.2018
09:17

Bilo je gresaka, to je ocigledno. Ali bilo ih je i protiv Liverpula. Cist penal nad Maneom niko ne spominje?! I onda na kraju onaj smjesni penal za Romu!! Sa VAR-om ili bez njega Liverpul zasluzeno ide dalje i to niko ne moze osporiti. U prvoj tekmi Rimljani kako su igrali zasluzili su da izgube 10-0!! Liverpul je samo posustao u drugom poluvremenu juce dok su u prvom drzali stvari pod kontrolom. Monci nije bio ovako glasan dok je bio u Sevilji!! Da li je zaboravio kako je Sevilja porazila LFC u tom finalu?? Tada nisam vidio njegove izjave ovakvog tipa..

avatar
Savoa
Thursday, 03.05.2018
09:16

Liverpul se uke... u Romu i.u Bajern bi. Roma se sramoti sto se buni trrbala je da primi 15 golova.

avatar
Rikardo Roča
Thursday, 03.05.2018
09:14

Apsolutno ljudi upravu. Mafija,mafija...

avatar
GoHard#aporla13
Thursday, 03.05.2018
09:11

Sta to rade Juventusu? Poniste cist gol Isku i ostave ih u trci, sviraju po svim mogucim fudbalskim umovima penal koji je cist, Liverpul sto lakim zrebom sto kradjom nad Sitijem i Romom sprdnja u finalu, nikad slabiji protivnik Reala.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 03.05.2018
09:06

Niko da spomene Milan:-P Da se razumemo, pisao sam odmah posle tog meca da to nije presudilo, ali, malo je cudno to sto su nas izostavili u ovoj prici, ko zna sta bi bilo da smo (nj)ih tada prosli.

avatar
World is.... REAL
Thursday, 03.05.2018
09:06

Puna usta Reala.

avatar
Wizard08
Thursday, 03.05.2018
09:02

Upravu su za sve recno,taj var je potreban jer ova dvojica su slepa pa cak je moguce da su uparvo oni krivci svih losih odluka,zato sto samo popunjavaju mesto ja nisam bas primetio neki njihov uticaj na sudjenje ne juce nego uopste,ili var ili da se ova dvojica sklone od gola