Italijani u čudu, Kolarov najavio kraj?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 22.04.2020.
15:16
Izvor: Sportske.net

Realnost je takva, tvrdi Srbin.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Iako u novembru puni 35 godina, kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov i dalje je jedan od najvažnijih igrača Rome.

Srbin je neprikosnoven na fizički veoma zahtevnoj poziciji levog beka, ali je u razgovoru za italijanske medije istakao da uveliko razmišlja kada bi mogao da završi igračku karijeru.

"I dalje sebe vidim kao fudbalera, odlično sam i imam još dve godine ugovora. Imam dosta vremena da razmislim o svojoj budućnosti. Kada završim karijeru, ostaću u fudbalu. Dugo sam razmišljao šta ću raditi po završetku karijere, pošto više nisam mlad. Ne osećam se staro, ali realno je da se kraj moje karijere bliži. Plan mi je da igram još dve godine. Još mogu da dam ekipi mnogo, fizički sam spreman i fokusiran sam na igru", smatra Kolarov.

Od početka sezone se govorilo da bi on mogao da napusti Rim kada je stigao Paulo Fonseka, ali je svojim golovima i odličnim igrama razuverio Portugalca koji je bio za njegovu prodaju.

Takođe, spekuliše se o interesovanju Crvene zvezde, no fudbaleru Rome je sa matičnom klubom ostalo još dve godine ugovora koje će vrlo verovatno odraditi.

Kolarov je ove sezone za Romu odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i postigao šest pogodaka

Baner stoni tenis

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 22.04.2020
18:26

Sok sto zavrsava karijeru za 2 godine? Smesno je ako misli da moze da bude trener, tu treba nesto drugo a on ovako isaran vec je pokazao kako stoji tu...

avatar
RocknRolla
Wednesday, 22.04.2020
18:06

Italija je sokirana sto je igrac sa 34 pune godine najavio kraj karijere za dve godine. Ogroman je to sok pogotovu za Romu,inace maticni klub Kolarova rodjenog u Beogradu.