Italijani: "Stigao srpski Ibra"

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.11.2017.
10:55
Izvor: Sportske.net

Najava za bogove, sada je sve na njemu...

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Kao što verovatno znate, Dušan Vlahović će postati igrač Fiorentine i to 28. januara, kada bude postao punoletan. Jesen je proveo lečeći se od povrede, Partizan nema razloga da ga forsira, jer će otići.

Crno-beli su ga prodali letos, iako je klub tvrdio da to nije istina, odigrao je dvadesetak mečeva za prvi tim, dao jedan gol.

Standardarni član mladih srpskih selekcija odlazi bez ikakvog traga u srpskom fudbalu.

On je od danas u Firenci, naime treniraće tokom reprezentativne pauze sa Fiorentinom, sa prvim timom, trener Pioli će videti njegove mogućnosti.

Pošto početkom februara stiče pravo igranja, biće priključen verovatno omladinskom timu, mada ako impresionira trenera, mogao bi već tokom proleća da dobije šansu da debituje u Seriji A.

U Fiorentini ga čeka Bleki Milenković za koga su "Ljubičasti" platili 5 miliona evra, Vlahović je koštao 1.5 miliona, pričalo se o Juventusu, na kraju je završio u Toskani. Ugovor će potpisati na pet godina.

Fiorentina ima velika očekivanja, otuda i naslov "Novi Ibra", nadajmo se da će uspeti da se izbori za mesto pod suncem u verovatno najtežoj evropskoj ligi za mlade fudbalere.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MARCO NICO
Wednesday, 08.11.2017
20:12

Pa? Moglo je i mnogo vise, a jos ga vec dugo ni ne koristimo, bas je lose to sve na kraju ispalo...

avatar
bokibole
Monday, 13.11.2017
18:04

za 1,5milion eura?Pa zar nije bilo pametnije forsirati ga i za 2-3godine uzeti pravu lovu,9-10miliona?Ali ne,ovo je srbija,jos jedan nedokazani klinac odlazi da se pokaze i dokaze u inostranstvu,i to u Italiji gde to bas i nije lako!Ako bude imao srece i pokaze se(kao mnogi drugi)bar ce reprezentaciaj imati kakve koristi od njega!

avatar
DR DRE
Wednesday, 08.11.2017
12:14

Jako los i nekorektan je ispao ovaj decko prema Partizanu, nadam se samo da nece i Jovanovic jer tu definitivno nesto nije u redu i nesto je cudno i nerazjasnjeno kad je o njemu rec. Bleki je placen pet i sto, btw.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 08.11.2017
15:59

Pa eto tu je novac i za ovog.

avatar
MARCO NICO
Wednesday, 08.11.2017
18:14