Italijani predstavili Luku Jovića, pretnje, Isus i beg iz Madrida!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2020.
15:23
Izvor: Sportske.net

Milan izuzetno zagrejan za srpskog napadača, ali je veliko pitanje hoće li Ragnik uspeti u nameri. Evo kako ga predstavljaju mediji u Italiji...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Luka Jović je tema u Italiji, jer je velika želja Milana. Iako su mediji tvrdili da je to više ideja njegovih menadžera, očigledno da Ralf Ragnik svim silama želi da dovede srpskog napadača koji se nije snašao po dolasku u Madrid u Ajntrahta.

Milan se nada da bi 40 miliona, 20 manje nego što je platio Real bilo dovoljno da Luku dovede na "San Siro" i oformi tandem Rebić-Jović koji je bio strah i trepet za odbrane Bundeslige.

Danas je sajt calciomercato.com, ponovo posvetio pažnju Joviću i naveo pet stvari koje na Apeninima nisu znali o nekadašnjem napadaču Crvene zvezde.

Prva je da je spavao u kolima svog oca kada je trenirao u Zvezdi, a dolazio iz Bijeljine. Takođe kao klinac u Zvezdi je dobio nadimak "Srpski Falkao", a i "devetku" na inicijativu Zvezdana Terzića.

Sajt navodi da je ocu bilo prećeno dok je Luka igrao za Zvezdu, da će Luka biti u invalidskim kolicima, ako ne bude davao polovinu stipendiju. Njegov otac je prijavio iznuđivače, a onda je Jović otišao u Benfiku.

Luka je religiozan, ima istetoviranog Isusa na grudima.

Baner live stream


Naravno navode se i problemi koje je imao ili napravio, tokom pandemije kada je došao u Srbiju, prekršio pravila karantina i dobio krivičnu prijavu da je otišao iz Španije da bi bio prisutan na rođendanu devojke.

Luka se povredio u Beogradu, spekuliše se da ga čeka kazna od Reala, teško ćemo ga videti na terenu ove sezone, ali se priča da Los Blankosi neće kupovati napadače i da će Jović dobiti još jednu godinu da pokaže da nije promašena investicija.

Ali, Milan se i dalje nada...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 24.05.2020
20:00

Jovic - Rebic , i ja navijam za to , kao i svaki navijac Kalca ! I svaki Ju .... ono .. :D

avatar
Oldboy
Sunday, 24.05.2020
16:18

Luka je religiozan, ima istetoviranog Isusa na grudima. 😂😂😂. Pogađate li vi ljudi ikakvu školu pre nego vas zaposle u novinama?

avatar
Paljo
Sunday, 24.05.2020
16:15

"Luka je religiozan, ima istetoviranog Isusa na grudima"...