Italijani jednoglasni, Juve u nevolji, Pirlu ne pomaže igračka reputacija, da li je Sari rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.10.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na kritike koje pljušte, Andrea Pirlo je siguran, ali koliko?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je razočarao i nije samo utakmica sa Barselonom u pitanju.

Katalonci su dominantni, treba biti pošten i reći da je nedostajao Ronaldo, ali i da bi tim sigurno bolje izgledao sa De Lihtom i Aleksom Sandrom.

No, sve su to opravdanja, kao i tri poništena gola Morate. Jeste bio milimetarski ofsajd uglavnom, ali za to služi VAR. Sa druge strane deluje da se Španac i najviše trudio, da je nekako bio usamljen, da tim ne veruje u sebe, a vezni igrači, pre svih Rabio i Bentankur deluju očajno. Odlaskom Pjanića koji je sinoć bio na drugoj strani tim je izgubio pleja, Artur je ušao tek u finišu, nije promenio ništa.

Ali, ako je Barsa prejaka, ne treba zaboraviti da ovaj Juve nije dobio Krotone i Veronu, da ima tri pobede, jednu za zelenim stolom, i da ništa ne funkcioniše u igri.

Jasno, odmah je pomenut Sari, koji je i dalje na platnom spisku i morao bi da se vrati na klupu, italijanski klubovi to često čine, reinstaliraju smenjenog trenera koga plaćaju, ali jasno Juventus to ne bi učinio. Prvo Anjeli bi priznao grešku, što se neće desiti, drugo, u Juventusu se nikada ne osvrću.

baner

Da li je Pirlo greška, to niko ne može da kaže posle desetak utakmica. Jasno da je neiskusan, videlo se to i u sinoćnjem meču, ali sa druge strane, malo ko, bez obzira kakvo je ime dobije priliku da se obučava u tako velikom klubu. I Zidan i pre svih Gvardiola koji su uzori, imali su neki staž u rezervnim ekipama, Zidan je bio i pomoćnik na početku, Pirlo je bez ičega uleteo na klupu.

Sari je prošle godine startovao remijem protiv Atletika, izgubio je pobedu u finišu u Madridu, iako klub nije igrao dobro, prvi meč je izgubljen u decembru od Lacija.

Baner

To su poređenja koja se nameću, pitanje je da li je Juventus žrtvovao ovu sezonu da napravi zaokret, ali to nije baš izvesno, glad za desetom titulom postoji, mada pre u kancelarijama nego na terenu.

Ili se to moglo zaključiti iz dosadašnjeg toka sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crno-crveno
Thursday, 29.10.2020
18:51

Pustite vi pirla na miru ovako su prosle godine piolija tjerali i nalazilu mu zamene pa sad ga niko nebi smenio i posle prvog poraza opet ce ga svi napadati.

Juve nema igrace za velika dela.
Sinoc se videlo da um fali pravi golgeter dzabe im ronaldo kad nemaju 9 pravu.

avatar
Amalainter
Saturday, 31.10.2020
21:11

Dzabe igraju lose kada su ostali timovi jos losiji...

avatar
Badr Hari
Thursday, 29.10.2020
18:20

Eee da je izlizani bio na mestu Morate sudija bi mu priznao sva 3 gola, a da je bio na mestu Kvadrada dobio bi penal, a ne žuti karton. :D

avatar
juvealexx
Thursday, 29.10.2020
18:05

Sarri već užurbano radi na "raskidu" ugovora 😂

avatar
Amalainter
Thursday, 29.10.2020
12:33

..pogurace to malo sudije i savez vec u sledecem kolu..ne treba se mnogo brinuti..svi znaju kako lopovi osvajaju titule...

avatar
Badr Hari
Thursday, 29.10.2020
20:56

I sada bi pogurali da je na mestu Morate bio izlizani, nijedan gol im ne bi bio poništen. Da je izlizani onako zaronio u Barsin šesnaesterac sasvim sigurno bi dobio penal, a ne žuti karton kao Kvadrado.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 29.10.2020
12:14

Prvi , jos jednom , prvi poraz u sezoni i vec 'odlazi' i vraca se Sari ? Toliko smo podigli lestvicu ??

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 29.10.2020
10:55

Ma zalost pumo toga ovdje receno je istina

avatar
Nemanjici
Thursday, 29.10.2020
10:54

Jedna lasta ne cini prolece