Italijan zna, postoje "dve Zvezde" i to je najveći problem!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.12.2018.
11:13
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Pari Sen Žermena svestan da "šestica" sa "Parka Prinčeva" nema nikakav značaj pred gostovanje Zvezdi u Beogradu.

Epa/Christophe Petit Tesson
Epa/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena imali su dovoljno vremena za pripremu utakmice sa Crvenom zvezdom, pošto je zbog protesta u Francuskoj odložen njihov prvenstveni meč sa Monpeljeom.

Marko Verati je pred gostovanje u Beogradu za zvanični klupski sajt izneo svoja očekivanja i zapažanja vezana za sledećeg rivala,

"Neporaženi su na 17 ili 18 utakmica kod kuće. Na svom terenu izgledaju potpuno drugačije, mada ne smemo da zaboravimo šta smo uradili u prvoj utakmici. Svakako da će ovo biti drugačiji meč", rekao je Marko Verati.

Pari Sen Žermen je najefikasnija ekipa u najjačim evropskim ligama i biće pravo iskušenje obuzdati napadački potencijal koji "Sveci" imaju.

"Ne očekujemo pobedu od 6:1 kakva je ostvarena na 'Parku Prinčeva'. Na teškim utakmicama smo već pokazali visok nivo igre. Ukoliko želimo nešto veliko u Ligi šampiona moramo da pobedimo u Beogradu, Zvezda nam neće pokloniti ništa. Neophodno je da odemo tamo sa pravim stavom", zaključio je Italijan.

Utakmica šestog kola Grupe C između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena zakazana je za utorak od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Sunday, 09.12.2018
13:07

Realno je da psz dobije. Ne 6:1 alo 2,3 prema 0 da. S druge strane, dolaze na marakanu, atmosfera ce biti paklena, pao je i liverpul tu, napoli se nije naigrao. Igraci se nece povuci pred psz-om. Kada ih bodri 50000+ navijaca. Pa sto da ne, mozda zvezda uradi nesto. Mozemo da se nadamo i da sanjamo!