Istorija se ponavlja? Ikardi kao Ronaldo, suze, pa odlazak?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.04.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net

Kako se očekivalo, Vanda Nara odmah napala, a sve neodoljivo podseća na 5. maj 2002.

calciomercato.com
calciomercato.com

Povezane vesti

Tog maja, suze Ronalda su obišle svet, Inter je porazom od Lacija prokockao već viđenu titulu na "Olimpiku", Brazilac je plakao na klupi.

Nekoliko meseci kasnije napustio je Inter i preselio se u Real, kao najbolji svetski šampion i najbolji strelac Mundijala u Južnoj Koreji i Japanu.

Ikardija nećemo gledati na Mundijalu, ali sinoćnja izmena pet minuta pre kraja posle koje je Juventus okrenuo meč na "Meaci" i šokirao Inter je možda početak kraja za kapitena u Milanu.

Naime, Vanda Nara je odmah na Tviteru napala Spaletija jer je zamenio Maurita u finišu, iako je prvo trebalo da izađe Perišić-

Sam Argentinac je bio vidno nezadovoljan izlaskom, a kada je usledio preokret reagovao je burno na klupi. Na kraju, dok su Juventini slavili, on je plakao.

Da li su to oproštajne suze?

Novi ugovor nije potpisao, iako stalno priča da bi želeo da ostane u Interu. Sada je, uz novac, pošto traži oko 9 miliona evra sa bonusima problem i Liga šampiona.

Ako Lacio dobije danas u Torinu, oba rimska kluba imaće +4 u odnosu na Inter, uz to Spaletijev tim u poslednjem kolu gostuje u Rimu baš Lacijalima.

Bez Lige šampiona, ali i sa njom, nema šanse da Kinezi plate toliki novac Ikardiju, klauzula postoji, ona važi za prvu polovinu jula i samo za inostranstvo, iznosti 110 miliona evra.

Mada, ni Ikardijeve opcije nisu baš izvesne, bez obzira što se čini da to, posle eksplozije tržišta nije velika suma, on je tek rezervna opcija u Realu, dok klubovi iz Engleske ne traže napadače.

Spominje se i Atletiko Madrid, mada oni traže drugačiji tip napadača. U svakom slučaju, ostaje da vidimo rasplet, tek stvari zaista podsećaju na situaciju od pre 16 godina, bez namere, jasno, da poredimo Ronalda i Ikardija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Sunday, 29.04.2018
16:22

Ikardi zeli da ostane, a Suning ne treba novac, mislim da ostaje u Interu sa ili bez lige sampiona...

avatar
Sale Internazionale
Sunday, 29.04.2018
13:48

Jbg. bilo bi divno kad bi ostao, ali i da ode, niko nema prava da mu zamera. Da nije njega ko zna na kom bi mestu bio Inter.

avatar
_Goran_
Sunday, 29.04.2018
12:49

Sta znaci najbolji svetski šampion? :D

avatar
Sunday, 29.04.2018
12:08

I njega ce hteti Pepica samo zato sto je ofenzivac a ne sto mu treba.

avatar
Rasel Krou
Monday, 30.04.2018
01:39

Mogu ga dovesti i PSG, UTD, Real, Barsa, Bayern, bar sto se tice para, ako ga dovede Pep to ce znaciti da ga je Siti najvise htio i da ima najbolje pregovarace.

avatar
Monday, 30.04.2018
09:19

Nisi razumio sta sam hteo reci.

avatar
myspace
Sunday, 29.04.2018
11:09

Sta uradi spaleti..... Mada u neku ruku taj crveni je dosta uticao na mec. Ali realno zaluzen crveni. Mada je Pjanic isto treba da dobije iskljucenje. Ako torino uzme bod protiv lacija Intrru i dalje sve otvoreno. Samo roma da uzme bod protiv ovih... Ne mogu vise da simislim Alegrijev juventus.