Istorija Ronaldinja u jednoj slici!

Autor: Janko Glavonjić
petak 15.08.2014.
13:50
Izvor: Sportske.net

Legenda brazilskog fudbala, i po mišljenju mnogih jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, Ronaldinjo Gaučo, okačio je na svojim tviter sliku svih dresova koje je ikada nosio.

Twitter: Ronaldinho Gaucho
Twitter: Ronaldinho Gaucho

Povezane vesti

Bivši brazilski reprezentativac i fudbaler Gremija, Pari Sen Žermena, Barselone, Milana, Flamenga i Atletiko Mineira okačio je na svoj tviter sliku sa svim dresovima koje je ikada nosio u svojoj trofejnoj karijeri, uz komentar "moja istorija u slici".

Kada se ovako pogleda, iako Ronaldinjo nije igrao u velikom broju klubova, u svakom je ostavio veliki trag i bio poštovan.

Ronaldinjo je prošao sve reprezentativne selekcije Brazila, a za A tim nastupao je 97 puta i postigao 33 gola. Mnogi i danas ne mogu da prežale Skolarijevu odluku da ga ne vodi na prvenstvo i veruju da bi Brazil, ako ništa drugo, igrao mnogo bolji fudbal sa njim u timu.

Naravno, Brazilac je najbolje partije pružao u dresu Barselone, kada je na 145 utakmica postigao 70 golova.

Mnogi će reći da je Ronaldinjo mogao i više da je vodio pravi sportski život i radio na sebi, ali je život koji je vodio i igra koju je igrao uvek imala dušu, zbog čega će uvek biti upamćen kao jedan od poslednjih velikih genijalaca koji su, bar do sada, igrali ovu igru.

Nadamo se da Ronaldinjo planira da nastavi da uvećava ovu kolekciju i omogući nam da uživamo u njegovim majstorijama još par godina...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke