Isti scenario - Ko je trula jabuka u Junajtedu, koga treba prodati i ko ucenjuje klub?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.04.2019.
19:03
Izvor: Sportske.net

Debakl otvorio nova pitanja...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Najgora sezona Junajteda u istoriji PL ostaće zapamćena po najvećem broju primljenih golova, ali i pet uzastopnih poraza što se nije dogodilo gotovo četiri decenije.

Kola su sada krenula nizbrdo i ono što se dogodilo na "Gudisonu", ponovo je otvorilo rane.

"Nisu bili dostojni dresa Junajteda",
kaže Solskjer koji se izvinio navijačima što je razbesnelo nekadašnjeg saigrača Nevila.

"Nikad se nisam osećao ovako loše, neki igrači su se pretvarali da trče, ali Ole ne mora da se izvinjava, on bi trebalo da počupa loše seme iz tima",
rekao je nekadašnji kapiten.

Jedan deo navijača smatra da je ponovo u pitanju miniranje, ali ne Solskjera nego kluba, da Pogba igra loše kako bi ubrzao odlazak u Real.

Francuz nije otišao da pozdravi navijače, promenio je dres sa Zumom i otrčao u svlačionicu.

"Junajted bi trebalo da se oslobodi Pogbe i svakog drugog ko neće da potpiše ugovor i drži ih u neizvesnosti", smatra Džejmi Karager aludirajući i na De Heu.

Ono što je surova istina je da tim nije dovoljno dobar, ali da svejedno ovakvo blamiranje sebi ne mogu da priušte.

Čini se da je Liga šampiona baš teška misija, mada ne i nemoguća, Arsenal je izgubio od Palasa, Čelsi ima kao i Guneri samo dva boda više od "Đavola", međutim već sutra "Plavci" dočekuju Barnli, dok u sredu Junajted igra kod kuće sa Sitijem, pa bi ta prednost "Plavaca" mogla da postane veća, tri kola pre kraja šampionata, možda i nedostižna.

A tek bez Lige šampiona slede novi slomovi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 21.04.2019
20:55

Nema instant resenja , samo dugorocni projekt

avatar
Drazen Vukazic
Sunday, 21.04.2019
20:17

Matića da se ne lažemo i celokupnu odbranu

avatar
Adi237
Sunday, 21.04.2019
20:16

Zna Solskjer sta treba uraditi i Fergi tu treba umjesati prste i da ociste jednom junajted za sva vremena od sarlatana i amatera...tacno nije do.trenera meni se Mourinjo nije svidzo radi svog stava i gordosti,tvrdoglavosti....Solskjer je.druga prica i gospodin covjek a igraci su katastrofa niti znaju niti se trude da nedostatak kreativnosti nadomjeste trkom i zalaganju...pa danas sam imao osjecaj da nisu svi zajedno 5km pretrcali vukli se po terenu bez zara i zelje. Solskjer sve otjeraj i dovedi neke nove igrace daj klincima sa akademije priliku bolje nego pogbi,marsijalu,fredu itd.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 21.04.2019
19:55

Ucenjivace aufiderzen a Solskjaer - -u srecno sa rejmontom I narednom sezonom. Ova sezona je grozna u svakom smislu, Junajted jednostavo ne zasluzuje 4 mesto. I nema sra trener da se izvinjava ako misli da nije do njega.

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.04.2019
17:15

Totenhem decenijama ceka, Liverpul 30 godina, Arsenal 15, Junajted sad na 6 ali i oni ce biti kao ovi navedeni nema tu skorijeg resenja. Engleska je plava!

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 21.04.2019
19:38

Tako je to kada se igraci ne dovode planski i konsultacije sa trenerom, nego samo 'daj da dovedemo nekoga'. Tek se posle nekoliko lose odradjenih prelaznih rokova vidi koliko u ekipi ima nekvalitetnih igraca.. Ovo sve pisem jer je ista situacija i u Celsiju. Celsi i Junajted su od dva apsolutno dominantna kluba u PL nekoliko godina, sa ekstra igracima na svakoj poziciji, spali na to da su vecina igraca u timu prosek. Zapakosta, Aspilikueta (poslednje dve sezone), David Luiz, Alonso, Emerson, Kovacic, Barkli, Vilijan, Pedro, Iguain, Ziru. Ovo je previse prosecnih igraca za tim kojem su ambicije da se bori za 1. Sa ovakvim igracima top4 je maksimum.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 22.04.2019
00:33

Apsolutno nije bitno ko su losi igraci u timu,nego je bitno ko su dobri igraci,da ne kazem vrhunski. Tipa Real Madrid iz 2017/18 je u sastavu,a i vrlo cesto su igrali igraci kao sto su Valjeho,Naco,Ernandez,Hakimi,Majoral pa sve i taj isti Kovacic,problem kod Engleskih klubova je sto ne mogu bez obzira na sve pare koje daju,da privuku najbolje igrace,jer niko nece da zivi u kisovitoj i ruznoj Britaniji,u Celziju,jedini igrac koji bi mogao igrati u eto Realu/Barsi je Azar,a iz UTD-a je DeHea,ostali su jednostavno za losije klubove i tu je problem.