Ispovest o pravoj strani Zlatana Ibrahimovića: "Ma kakav bre kralj, ja sam vaš BOG!"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.03.2018.
19:09
Izvor: Sportske.net

Šveđanin je definitivno najveći egocentrik u svetu fudbala.

Epa/Julien Warnand
Epa/Julien Warnand

Povezane vesti

Svi znamo da Zlatan Ibrahimović na svetu jedino ceni i poštuje - Zlatana Ibrahimovića.

Šveđanin je poznat po svojim "egomanijak" fazonima, setite se samo kako je odgovorio na pitanje - "šta ćete kupiti ženi za rođendan", odgovorio - "njoj ne treba ništa, ima Zlatana".

Bendžamin Stambuli je u intervjuu za Goal.com govorio o svom periodu u Pari sen Žermenu, a iako je bio samo godinu dana na "Parku prinčeva", to je bilo i više nego dovoljno da se uveri u to kakav je Zlatan Ibrahimović.

"Bili smo zajedno na masaži kod fizioterapeuta i išle su neke vesti u pozadini. Zlatan me je pitao da mu prevedem pošto je bilo jasno da se govori o njemu. Objansio sam mu da pričaju da je Zlatan "kralj Pariza". Pomislio sam da će biti srećan zbog tih reči, jer je bilo očigledno da ga ljudi obožavaju. Ali, usledila je drugačija reakcija. Bio je ljut i počeo je da viče "kakav bre je**** kralj, ja sam sam njihov Bog"! On je totalno lud momak", rekao je Stambuli.

Sadašnji fudbaler Šalkea istakao je ipak i da je Zlatan jedan od najboljih napadača u istoriji.

"Njegov karakter, njegova snaga na terenu i sposobnost da bude lider su neverovatni. On je posebna osoba, koja može da pročita situaciju brže nego bilo ko drugi. Zlatan je veoma pametan, testira ljude oko sebe u svakoj situaciji, samo da bi te analizirao. On obožava da igra te psihološke igrice sa ljudima i tako da ih kontroliše. Ibrahimović želi da pobedi na svakoj utakmici, u svemu. Nebitno da li je fudbalska utakmica ili ubacivanje plastične flaše u korpu
", ispričao je Stambuli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 20.03.2018
11:56

Bez njega ne bi osvojili Ligu 1, veoma zahtevna liga... a LS da ne spominjemo.

avatar
Sportski
Tuesday, 20.03.2018
09:35

On i Ronaldo se takmice u izjavama, nedavno je Ronaldo rekao da se nikad niko nece roditi kao on, ne znam da li sam na ovom portalu procitao. Dio je to i merketinske promocije ove dvojice, a dio prevelike narcisoidnosti

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 20.03.2018
02:50

Decko je klasicna dijabola. To moze da ti bude simpaticno kad si klinac, tinejdzer, zato i razumem sto se ova deca pale na njega i niegove maloumne fazone. Ali kad udjes u neke ozbiljnije godine, krenes da radis sa ljudima, pa dodjes u bliski kontakt sa osobama poput njega i budes primoran da sa njima imas nekakvu saradnju, onda shvatis kakvi su to kreteni i bolesnici.

avatar
Bergkamp10
Tuesday, 20.03.2018
01:10

Zapravo Zidan vise voli Ronalda nego sebe, koliko je samo to putao istakao.

avatar
Carina_11303
Monday, 19.03.2018
22:11

Kao deo prejakih timova ili oslabljene konkurencije osvajao je titule. Covek nije resio nijednu klasa utakmicu. Kad pogledate Drogbu imate Bajern kao vrhunac karijere. Imate i potope Barselone, Juventusa, Liverpula, Junajteda, Napolija, cak i kad je igrao za Galatu, znao je da zaplasi jedan Real i da par komada. O Arsenalu da i ne govorimo. Golovi u finalima kupova, buljuk trofeja. A gde su njemu ovakvi ego tripovi? Nemaaa. On svoje milione od reklame za Pepsi preusmeri i izgradi bolnicu u Obali Slonovace. Od fudbalskog ucinka do poredjenja karaktera Zlatan je za Drogbu sto i mali Stanoje za Mosu Marjanovica.

avatar
koma73
Monday, 19.03.2018
21:59

Do neke mere to bude simpatično. Preko neke mere bude kretenski i bolesno. On je malo zagazio preko te linije.

avatar
Yarmolenko
Monday, 19.03.2018
21:18

A da je to Ronalda izjavio krenuo bi potop :D

avatar
CheJuveAthl
Monday, 19.03.2018
20:56

Dijabola velika,prvenstveno zbog nepostovanja protivnickih igraca.

avatar
BlueBoy84
Monday, 19.03.2018
22:39

Postuje ih ali posle utakmice. Jedan je IBRAKADABRA