Isplivao novi prljav veš iz Junajteda, Murinjo o "njegovoj ekselenciji" Pogbi!

Autor: Stefan Matić
utorak 02.04.2019.
19:42
Izvor: Sportske.net

Novi sočni detalji o njihovom odnosu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Murinjov mandat u Mančester Junajtedu se nije završio dobro, Portugalac je dobio otkaz decembra meseca zbog loših rezulata i uzurpiranih međuljudskih odnosa u svlačionica.

Postojale su informacije da su ovi drugi navedeni problemi presudili pošto se "Posebni" zamerio glavnoj zvezdi "Crvenih đavola" Polu Pogbi.

Francuzu je Murinjo uzeo i dužnost zamenika kapitena tokom septembra meseca, međutim Portugalac je znao da su čelnici engleskog kluba bili na Pogbinoj strani.

"Znao sam da mi sledi 'odmor' ako ne smirim situaciju, međutim preterivao je. Igrali smo protiv Barnlija na "Turf Muru" i Pogba je prišao da me pita da li može posle utakmice da se vrati svojim kolima, a ne klupskim autobusom."

"Rekao sam da to nije logično jer smo udaljeni tridesetak kilometara od Mančestera, te mi takav zahtev nema nikakvog smisla. Videlo se da je uznemiren"

"Dobili smo utakmicu i ponovo me je pitao da li može sam da se vrati kući. Bio sam srećan, te sam mu rekao da krene sa nama busom i onda posle deset minuta može njegov šofer da ga pokupi, ali je on i dalje bio nesrećan"

"Otišao sam na pres-konferenciju i kada sam došao u timski autobus, video sam na parkingu novi Rols-Rojs sa šoferom kako čeka Njegovu Ekselenciju na parkingu. Kako da se nosim sa time?!"

Pol Pogba Mancester junajted

"Da mu kažem da ne može ući u Rols ili da može samo da ide kada sam ja srećan. Ili rešite na drugačiji način i pošaljete me na 'odmor' ", podelio je svoju priču Murinjo tokom seminara u Portugalu.

Pogba je odlaskom Portugalca poboljšao svoju formu, ali nastavlja da koketira sa Real Madridom oko transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Tuesday, 02.04.2019
21:53

Sve se to zna. Murinjo mora malo da se menja inace ce tesko protiv masinerija kao sto su Barsa, Real i Juve. A o Engleskoj da ne pricam. Mancester i Liverpul tek krecu a Siti je u svom fazonu 200-300 u peoseku po roku. Pogba je igrac koji moze da igra sa minimum 3 bomba igraca, da ima lika koji trci i za njega i da taj klub dominira u tom periodu. Kao sto je bio Juve i kao sto ce biti Real. Samo sto ce i tu sa ovakvom Barsom morati da sacekaju pored Pogbe i Azara da dodje i Mbape ili jos 2-3 godine da ode Mesi. Ako je pametan MU a koliko vidim uradice ono sto je i ovaj covek trazio... Krosa i Bejla, da prodaju Pogbu (ovi ce ga dati za njih ) i on bi doveo Varana posto ga je on izmislio a ovi ce Oleu uzeti vec Kulibalija ili nekog ubicu. Bez Pogbe i Valensije koji buse ekipu i sa ove 3 bombe Zoze bi bio blizu titule kao sto ce biti i Ole. Ali posto je rec o Pogbi i Murinju obratite paznju sta je igracem kome su samo bitne pare i da je zvezda pa vidite kako igrajos od crvenog PSG, od kada hoce da mu Rajola sredi Real ne vidi se... A pogledajte Soa koji je sa Murinjom nasao zajednicki jezik i jedini je konstantan ostao... Sve u svemu Pogba prosek. Sa onakvim Juveom i sa onakvom Francuskom i Jovicic uz duzno postovanje osvaja sve!

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 02.04.2019
20:24

Nikad nista od njih kad im je ovo glavni igrac. Sta je ostalo posle Fergusona tuga...

avatar
The Red Army
Wednesday, 03.04.2019
03:24

A posle sarija ce ostati apokalipsa 😂