Ispali u drugom kolu LE, ali predsednik najavljuje: "Uskoro ćemo biti bolji od Reala, Barse i Bajerna"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.05.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava, da li će se ispuniti želja predsedniku?

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Predsednik Galatasaraja Mustafa Čengiz rekao je da će njegov tim uskoro prevazići turske klubove poput Bešiktaša i Fenerbahčea i da će uskoro biti u rangu Barselone, Bajerna iz Minhena i Real Madrida.

Njegov tim je uspeo da se domogne šampionske titule ove sezone, igraće u Ligi šampiona, a zanimljivo da su početkom ove sezone ispali u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od švedskog Estersunda.

"Ako čak i ne prođemo grupu, možemo zaraditi oko 35 miliona evra u Ligi šampiona.

Naš cilj je da u budućnosti prevaziđemo Real Madrid, Barselonu i Bajern iz Minhena, nadam se tim finalima, to nam je san
", rekao je on.

Zanimljiva izjava predsednika Galate, a imajući u vidu da je turski fudbal u velikoj ekspanziji, da li verujete da može da doživi svoj san?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 30.05.2018
11:27

Ако могу имати пара као Реал а да немају дуговања као Реал, да их не кињи УЕФА по питању ффп-а, небо је граница.

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 30.05.2018
10:46

80 miliona stanovnika, veliki broj fudbalskih zaluđenika, imaju para, svako malo izbace i nekog talentovanog igrača, mogli bi nekad da imaju jednu od najjačih liga, ali ne vidim to u narednih 10 godina..

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.05.2018
11:31

Pa i ne izbace. Ovako iz glave,mogu navesti par igraca Turske da su imali lepe karijere,a nijedan nije imao vrhunsku,dok drzave koje su osvajale SP iz Evrope,svake godine maltene izbace vise talentovanih igraca nego ovi od kada postoje. Naravno to ne znaci da ne mogu dovesti vrhunske igrace,ali neverujem da ce se to desiti,jer im je ostatak lige u rangu nase lige i ne znam za koje pare bi mogli dovesti eto tipa Mesija,100m po sezoni? Sto je najgore po njih,sa njim samim nece nista uraditi,nego im treba bar 5 takvih,a to su troskovi koje niko ne zeli,tako da od toga nece biti nista,ne 10,nego bsr 50 godina.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.05.2018
15:12

E sad mogu da budu ozbiljne. Na koji nacin mislis da bi jedan Fener/Galatasaraj doveo recimo najboljeg igraca Juventusa ako ga zele Real/Barsa? Na koji nacin mislis da bi igraca Ajaxa dovela pre Antalija nego Atletiko? Realnije je da ce Zvezda opet osvojiti LS,nego neki turski klub,jer su nasa deca daleko talentovanija od njihove po pitanju svakog moguceg sporta. Mislim i Kineza ima milijarda ipo pa da doslovce cela nacija krene da trenira fudbal NIKADA nece osvojiti SP NI KA DA!

avatar
Mkhitaryan
Wednesday, 30.05.2018
13:45

Ostatak lige rang kao nasa? Pre nego sto krenes da pises svasta odgledas par meceva liga im je kvalitetna mogu slobodno da kazem jaca od Francuske lige svaka ekipa ima respektabilan roster odnosno budzet. Liga im je odlicna ali je problem namestanje meceva dok to ne rese nece biti u top 5 liga iako su kvalitetniji od Belgijske Holandske Francuske...

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 30.05.2018
13:20

Ima ovdje materijala za debatu, ali evo u najkraćim crtama. Osim Galate imaš Fener, Bešiktaš, Bašakšehir da su već solidni, imaš još nekoliko ekipa da imaju para, tipa Antalija, Trabzon. To je već 5, 6 ekipa koje mogu da budu ozbiljne. Što se turskih igrača tiče, ne treba cijela ekipa da budu Turci, PSŽ ima jednog ili dvojicu Francuza u prvih 11. Kažem narednih 10 godina teško, ali već tad bi mogli da prestignu Francusku, možda i Njemačku, naravno potrebno je mnogo rada, a prije svega da ne namještaju utakmice kao sad. Inače, ovo je sve veliko možda, ja sam samo navodio njihove potencijale i dobre stvari, ima tu i mnogo problema, ali da ne dužim :))))

avatar
Mangus
Wednesday, 30.05.2018
10:30

Sto da ne. Spanci nisu uvek bili ovako mocni.
Ako unesu dovoljno novca u ligu i klubove, mogu ih dostici