Iskreno, čega da se plaši, bombe u Srbiji, ulica u Italiji?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.03.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Čovek koji je već dugo na Apeninima i uspeva da se izbori za mesto pod suncem, objasnio Italijanima da bukvalno nema mesta za strah, jer je prošao sve...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Posle mnogo koketiranja, Ivan Radovanović je prešao u Đenovu iz Kjeva, od dolaska iz Partizana, ovaj nekadašnji reprezentativac Srbije je u Italiji, promenio je nekoliko klubova, svuda bio standardan.

Dolazak pod Marasi je obeležio pobedom protiv Juventusa.

"Više nemamo sumnje u sebe, pobedili smo tim koji je ubedljivo najbolji, navijam da Juve ne izgubi nijednu do kraja", kaže Radovanović.

On se prisetio početaka u Italiji.

"Bio sam u omladincima Atalante, pozajmili su se Pizi koju je trenirao Ventura. Klub se raspao, ostao sam na ulici, bez novca, daleko od porodice. Ali, nisam gubio nadu...", kaže Radovanović.

On je kasnije bio na pozajmicama u Bolonji i Novari, pa pet sezona u Kjevu.

Italijanima je pričao o bombama.

"Prošlo je 20 godina, tada sam bio klinac, obradovalo nas je što ne idemo u školu, a onda su počele sirene, bombe, morali smo da bežimo. Bombardovali su po celu noć, posle toga više nema straha ni od čega", dodao je Radovanović koji je iz Smedereva, a igrao je u mlađim kategorijama Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Futuro Capitano
Wednesday, 27.03.2019
20:05

Mnogo potcenjen igrac, drago mi je da je nasao stabilan klub sa mnogo boljim primanjima nego u Kjevu. U repki bi bio od koristi u nekim stvarima, ima razoran sut sa distance i prilicno precizan