Iskren razgovor i Lampard dobio prvo pojačanje ove jeseni!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 27.10.2020.
08:43
Izvor: Sportske.net

Stvari se promenile preko noći, šta planira menadžer Čelsija?

EPA-EFE/Michael Regan / POOL
EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Povezane vesti

Izgleda da se stvari kreću napred. Antonio Ridiger i Frank Lampard imali su iskren i katarzičan razgovor pre dva dana, rezultat je da se nemački reprezentativac vraća u konkurenciju za tim.

Ovaj do ove sezone standardni fudbal je propustio šest od poslednjih sedam utakmica, u poslednjim danima prelaznog roka bio je aktuelan odlazak u Totenhem ili Pari Sen Žermen. Priča se da je Nemac odbio Murinja jer nije želeo na pozajmicum, niti da na taj način izda navijače Čelsija.

Ali, iako je ostao, eliminisan je iz tima, očekivalo se da sačeka dva meseca i onda ode negde na pozajmicu sa otkupom.

No, situacija se promenila, vraćen je na klupu protiv Junajteda, a biće u konkurenciji za sutrašnji meč u Rusiji protiv Krasnodara. Inače, Ridiger nije odigrao nijedan meč za Plavce" ove sezone, ali je bio starter u svih pet mečeva za reprezentaciju, što je pomalo čudna situacija.

Ridiger strahuje da će, ako se situacija u klubu ne popravi i ne dobije minute ispasti iz kombinacije za odlazak na EP narednog leta.

Baner

Što se ostalih tiče, situacija se nije promenila, klub će probati da se oslobodi Kepe, Rahmana, Palmijerija, možda i Markosa Alonsa.

Mediji pišu da je problem u veznom redu, Kante i Žorginjo su sjajno odradili defanzivu protiv Junajteda, ali nisu ništa doprineli, pogotovo Italo-Brazilac od koga se to očekuje kada je protok lopte prema napadačima u pitanju.

Zbog toga će Lampard mešati karte, sutra u Rusiji igraće Kovačić, a od prvog minuta na terenu biće i Hakim Zijeh pojačanje iz Ajaksa. Takođe, verovatno će Lamps mešati i karte u napadu, gde šansu čeka Maunt, a teško ke verovati da bi Ejbraham mogao da počne umesto Vernera.

baner

Čelsi je remizirao u prvom meču protiv Sevilje, remi smo videli u Bretanji između Rena i Krasnodara, pa sada sva četiri tima imaju po bod, mora se pobeđivati, mada "Bikovi" sa juga Rusije nisu naivan rival.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 27.10.2020
13:32
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 27.10.2020
11:41

Rudiger po meni nepravedno ostranjen nije Zouma mnogo nista bolji od njega pa je vise igrao pogotovo Kristensen.Silva je standardan iako u godinama najbolji je stoper ali uz njega je najbolje da igra Rudiger u kojeg jos uvjek dosta vjerujem jer covjek je bio top stoper u Romi. pod Konteom i Sarijem.Dobar je i Zouma ali nekada zna ispasti a Kristensen je jos gori.Tomori isto je nepravedno zapostavljen da se malo vise forsira mozda bi nam postao i najbolji stoper ko zna.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 27.10.2020
10:12

Kakav dunster od trenera, njemu igraci konkurisu za tim na osnovu razgovora a ne zalaganja na treningu i ucinku na utakmicama, nije ni cudo sto mu kovacic greje klupu a igra beskorisni zorzinjo, koliko celsi gubi vreme sa njim

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 27.10.2020
18:09

Za Kovacica si definitivno upravu Jorginho koci igru spor u predaji lopte jedino sto zna dobar pas poslat ali na dmf nikako dobar kao Kante kojeg guse kao centralnog veznog radi Jorginha. Kovacic definitivno brzi kreativni okretni od Jorginha.Isto nepravedno je sto Ziyech jos ne igra a forsira se Mount od strane Lamparda.