Iska teraju iz Reala, zbog politike - "Terajte ovog malog sa bradom džihadiste!"

Autor: Stefan Matić
petak 29.05.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

"Los Blankos" lajkom 'pogurao' svoj transfer.

Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos
Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Španski reprezentativac i igrač Real Madrida je na udaru španske javnosti. Naime, vezni igrač je lajkovao na Tviteru fotografiju tamošnjeg repera Rajdena, na slici se vidi natpis 'Svi Kajetanosi su kopilad'.

"Kajetanosi" je naziv koji se odnosi na ljude koji podržavaju anti-vladine proteste u Salamnka provinciji Madrida. Španski reprezentativac je odmah reagovao saopštenjem na svom Instagram profilu.

"Ovde sam da pojasnim kako nisam ni zelen, ni crven, niti narandžast ili plav. Jednostavno sam Španac, razočaran, umoren i zabrinut oko ove nenormalne situacije i uplašen brojem žrtvi koji je ova pandemija uzrokovala. Moje mišljenje, ako nekog interesuje, jeste da je vreme da se političari (bilo koje partije) ujedine. Ovakvi stavovi ne predstavljaju mene. Vreme je da budemo odgovorni", stoji u Iskovom saopštenju.

Sa druge strane imamo novinare poput Alfonsa Usije koji kritikuju fudbalera, i savetuju Pereza 'da ovaj mali i čudni tip sa bradom džihadista ne zaslužuje nastavak karijere u Real Madridu'.

Ostaje da se vidi kako će klub reagovati i da li će zaštiti svog igrača.


Baner 2
    


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Friday, 29.05.2020
14:04

ovo je istina, treba Šaćiri da ga zamijeni :D

avatar
Dimebag Darrell
Friday, 29.05.2020
13:18

Ja mislim da bi on u bilo kojem drugu klubu mnogo vise pokazao, u Realu se stalno bori za prvih 11 a u potpunosti to zasluzuje. Nikako da dobije potpuno povjerenje trenera.