Inzagi se ne predaje!

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.04.2015.
12:50
Izvor: Beta

Pipo ne odustaje bez borbe.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Trener fudbalera Milana Filipo Inzagi rekao je da ne želi da odustane od svog posla i podnese ostavku, uprkos lošim rezultatima njegove ekipe ove sezone u italijanskoj Seriji A, preneli su danas italijanski mediji.

"Nikad nisam odustajao, ni kao igrač, a ni sada kao trener. Idem uzdignute glave, klub će proceniti situaciju, a ja ću prihvatiti koju god odluku donesu", rekao je Inzagi.

Milan je juče na svom terenu poražen od Đenove sa 1:3.

Ekipa Filipa Inzagija je na poslednje četiri utakmice u Seriji A osvojila samo dva boda, te tako pet kola pre kraja šampionata zauzima 10. mesto.

"Žao mi je zbog situacije."

"Moramo da je prihvatimo i da se izborimo sa svim preprekama kako bi vratili Milan gde mu je i mesto. Ovu sezonu jednostavno moramo privesti kraju najbolje što umemo, jer je ovaj dres svetinja"
, kazao je Inzagi.

Italijanski mediji poslednjih dana dosta spekulišu o nasledniku Inzagija na klupi Milana, a kao glavni kandidat da predvodi "rosonere" navodi se Kristijan Broki, aktuelni šef struke omladinskog pogona Milana.

U Milanu je poslednjih dana jako užurbano, tokom dana se očekuje odluka i o OVOJ temi, a Berluskoni će tokom popodneva održati obraćanje medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 30.04.2015
17:47

pipo zovi ti sedorfa,maldini,nestu i gatuza,ponovo obucite dresove i pokazite ovim primadonama kako se igra...

avatar
strucnabudala
Thursday, 30.04.2015
14:30
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 30.04.2015
13:31

Znao sam, ovaj je neunistiv...