Inzagi ogorčen!

Autor: Beta Beta
utorak 16.06.2015.
19:31
Izvor: Beta

Dosadašnji trener Milana Filipo Inzagi rekao je da je "ogorčen i razočaran" zbog otkaza koji je danas dobio u tom fudbalskom klubu.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Bivši fudbaler Milana Inzagi preuzeo je ekipu prošlog leta, a "roso-neri" su takmičenje u Seriji A ove sezone završili na 10. mestu. Inzagi je danas otpušten, a na njegovo mesto postavljen je srpski trener Siniša Mihajlović.

"Ovim se završava nezaboravno iskustvo koje me je obogatilo na ličnom i profesionalnom planu. Zahvalan sam Milanu što mi je pružio priliku. Sa svojim stručnim štabom dao sam sve od sebe, strastveno smo radili svakodnevno, sa velikom željom i posvećenošću.

Ali, nažalost to nije bilo dovoljno i stvari nisu išle onako kako smo želeli"
, naveo je Inzagi na svom Fejsbuk profilu.

"Ostaju gorčina i razočaranje što nisam imao prilku da nastavim posao, ali to je fudbal. Od srca želim sve najbolje svim igračima sa kojima sam radio protekle godine. Uprkos problemima, uvek su pokazivali poštovanje i profesionalizam", dodao je bivši reprezentativac Italije.

On je zahvalio navijačima na podršci.

"Milan će uvek biti u mom srcu. Navijaću i vrištaću za klub uvek", rekao je Inzagi.

Mihajlović je prošle sezone predvodio Sampdoriju do sedmog mesta u Seriji A, ali je na kraju sezone podneo ostavku, jer, kako je naveo, traži novi izazov.

Mediji su spekulisali da će 46-godinji bivši fudbaler Intera zameniti Rafaela Beniteza u Napoliju, ali sada se vratio na San Siro, ali kao trener Milana.

Mihajlović, koji je u Interu bio i pomoćni trener Roberta Mančinija, potpisao je sa Milanom dvogodišnji ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 17.06.2015
14:07

nije sebi smio dozvolit da milan igra onako ocajan fudbal bez obzira jesu li imali slab tim tako jedan milan ne smije da igra

avatar
Dusan Petrovic
Tuesday, 16.06.2015
23:17

Podrzavam ga potpuno I u ovoj izjavi je samo pogresio kada je rekao ''...ali to je fudbal''.Ne,to je surovi moderan fudbal u kom nema druge prilike,a to je stvarno jadno I tuzno jer vise nikad necemo imati prilike da gledamo trenere koji vode svoj tim bar 6,7 sezona u kontinuitetu kao sto su Ferguson,Venger,Lipi,Hicfild itd.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 16.06.2015
21:40

Videlo se odmah da nema harizmu i znanje za trenera..mozda ovo i bude kraj njegove karijere..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 16.06.2015
21:21

prvo i osnovno pipo inzagi zaduzio je milan vise nego sto ce mihajlovic u sto zivota pa bar zbog tog razloga malo postovanja prema legendi nebi skodilo

avatar
strucnabudala
Tuesday, 16.06.2015
21:05

Forza Pipo! Mnogo mi je zao, nije dobio pravu sansu.nhttps://www.youtube.com/watch?v=sLC7sN4lUGo

avatar
Madridista
Tuesday, 16.06.2015
20:55

Sad ce se mnogi naljutiti, ali ja mislim da Miha nece odraditi bas nesto posebno dobar posao, LE imaju gotovo sigurno, a za LS sanse 50-50. Nadam se da grijesim, ali nije praksa ni kod boljih trenera da za kratko vrijeme ukomponuju brdo novih igraca, vidjeli smo to kod Junajteda. Vjerovatno ce se to svoditi na individualni kvalitet igraca koji dodju.

avatar
Tuesday, 16.06.2015
21:25

Pa u svakom slucaju za njega je veliki korak sto vodi Milan, a i na njemu je da li ce to iskoristiti kako treba. Saglasan sam sa tobom oko puno novih igraca, jedino ako mu daju malo vremena bas zbog toga.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Tuesday, 16.06.2015
20:32

Hvala ti Pippo na svemu, ali kao trener nisi se pokazao. Nisi ni imao dobru ekipu, ali svakako bolju od Sampa, Torina, Djenove i ostalih koji su ispred na tabeli.

avatar
Milenko Maksimovic
Tuesday, 16.06.2015
19:55

Pravda za inzagija.bolji je strucnjak od sinise.smem se kladit u sta god hocete da ce mihajlovic dobit otkaz do novembra.zar mislite da ce njega ibrahimovic da slusa i mekses..

avatar
Jebi AV komsije male
Tuesday, 16.06.2015
21:28

Miha je Bog za Ibrahimovica

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 16.06.2015
19:42

Kako te nije sramota, Pipo?!