Interov sever - O "grbavcima" sa ostalih tribina i "malom čoveku" na terenu...

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.04.2019.
19:15
Izvor: Sportske.net

Navijači Intera se posle sinoćnjih mučnih scena opet oglasili...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Posle razmene vatre sa ostatkom stadiona oko Maura Ikardija opet su se oglasili navijači Intera, tačnije, oni organizovani sa severne tribine.

U saopštenju koje su objavili nazvali su one koji im zvižde "Grbavcima" što je pogrdan naziv za navijače Juventusa i poručili im da misle jedino na pobedu.

"Taj mali čovek koji nosi 'broj 9' ne zaslužuje dres jer nije pokazao ni minimum profesionalne korektnosti za boje koje nosi, za navijače ili makar za klub koji ga plaća.

"Jasno je da 'broj 9' ne može biti figura oko koje bi trebalo graditi budućnost kojoj se nadamo. Da li ste nekada videli igrače u drugom šampionatu da se prave povređeni, odbijaju da igraju, smeju se kada tim izgubi, i koriste advokate da se vrate u tim koji su napustili",
pita se severna tribina "Meace".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Interista90
Tuesday, 23.04.2019
01:50

Taj mali covek vas vuce godinama, kada su igrali krs igraci samo je on vadio ekipu, glumite mi neke pametnjakovice, sram vas bilo!

avatar
gajokrusica
Monday, 22.04.2019
01:12

Ova curva nord je grupa krimosa. Pa taj Ikardi je uveo klub u LS posle 6 godina, plakao zbog Intera, uvek davao sve od sebe, odbijao mnoge ponude zbog Intera, sta jos treba. Ovo sto se desilo sa oduzimanjem trake je katastrofa, trebalo je sacekati kraj sezone i onda sesti za sto i videti sta i kako, a ne u sred sezone uzeti traku zbog ponašanja Vande, totalno amaterski. Po meni, Ikardi je veliki navijač Intera, sto je pokazao tako sto je dao najbolje godine Interu, a realno je mogao i moze da bira klub, jer je veoma tesko naci ovakvog napadaca, u top 5 sigurno. Treba ispeglati stvari s njim i pojacati ekipu, jer ima dosta potencijala. Pre svega dovesti desnog beka, plejmejkera, Krilo bar jedno, ali da sve budi top igraci, dakle 3-4 top igraca, uz Handu, Skrinjara, De Fraja, Broza, Galju, Radju, Lautara, Politana, Ikardija, mislim da je to tim koji bi jedini bio kakav takav konkurent Juventusu, sigurno bi bilo zanimljivije nego ova dugogodisnja trka sa Napolijem, koja je jedino prosle sezone bila zanimljiva, ovo ostalo smor. Projekat Intera je veoma ozbiljan, ali moraju se ispeglati stvari sa Maurom.

avatar
Salijeri
Sunday, 21.04.2019
22:24

Nemaju oni pojma.. Oni najviše štete klubu svojim rasistickim uvredama..

avatar
Gile sile pravi
Monday, 22.04.2019
14:10

Obzavam filmove Salijerija najbolja produkcija !!!