Inter vratio drugo mesto, ali je Napoli zaslužio više!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.07.2020.
23:45
Izvor: Sportske.net

Slavlje Intera u okviru 37. kola Serije A.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Ekipa Intera je uspela večeras da savlada Napoli sa 2:0 (1:0) u okviru 37. kola Serije A i da se tako vrati na drugo mesto ovog takmičenja.

Bilo je jako zanimljivo u derbiju kola, posebno u prvom poluvremenu gde su pretili i jedni i drugi, a Inter je došao do prednosti već u 11. minutu. Tada je centaršut bio sa desne strane ka Lukakuu, lopta ga je preletela i došla do Biragija koji upošljava Dambrozija, a ovaj bez problema šalje loptu u mrežu za 1:0.

Nakon toga Napoli bolji rival, stvarali su šanse, napadali, uglavnom preko Insinjea koji se ispromašivao, ali je bio i najagilniji.

Ređale su se šanse za Napoli, ali gola nije bilo u prvom poluvremenu u mreži Handanovića koji je bio odličan večeras.

U drugom poluvremenu nešto smirenija igra i jednih i drugih, sve do 74. minuta kada Inter stiže do još veće prednosti. Tada je Lautaro Martinez (koji je ušao 14 minuta pre toga) uzeo stvar u svoje noge, prešao nekoliko metara sa loptom, opalio i pogodio gol Mereta za konačnih 2:0.

Napoli nije imao sreće danas, imali su dosta šansi, ali je očigledno da će morati da rade na realizaciji. Sa druge strane, Inter stiže do drugog mesta na tabeli na samo kolo pre kraja.

Nikola Maksimović odigrao čitav meč za Napoli.

 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Covek Sismis
Wednesday, 29.07.2020
10:12

Nemam pojam zasto novinar potencira da je Napoli nesto vise zasluzio i da nije imao srece kada je Inter bio bolji rival. Imao je vise udaraca na gol (5 na prema 2 Napolijeva) i plus je dao 2 gola iz igre tako da je potpuno zasluzeno pobijedio. Ova sezona za Interova navijace nije bila nesto specijalno uspjesna ali svakako ima pomaka (obezbijedjeno je ucesce u LS lagano) pa ocekujemo iduce godine i neki trofej...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 29.07.2020
17:30

Uvjek iduce godine haha Tako vec deset godina !🙈

avatar
Oldboy
Wednesday, 29.07.2020
20:34

Zato što je komentator juBentini

avatar
Oldboy
Wednesday, 29.07.2020
00:15

A jel komentator sa B92 Vlajko ili se zove drugačije?

avatar
adidas forever
Tuesday, 28.07.2020
23:48

Napoli zaslužio gol u prvom poluvremenu, ali u ukupnom zaslužena pobeda Intera koji je u ovom trenutku kvalitetniji tim. Maksimalni domet ovakvog Napolija je 1/4 finale LŠ i to samo zahvaljujući tome što je Barsa u potpunom rasulu.