Inter sutra Napolitancima krade i prvo veliko letnje pojačanje?

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.02.2020.
14:52
Izvor: Sportske.net

Deluje da će Konteu biti ispunjena još jedna velika želja.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, sutrašnji meč između Intera i Napolija mogao bi da bude i ključan u dogovoru milanskog kluba sa Drisom Mertensom.

Očekuje se da Belgijanac prvi put bude starter posle dva meseca pauze zbog povrede, i da će to istovremeno biti test i za njega i za Inter, koji želi da ga vidi na delu.

Pouzdani novinar Gazeta delo Sporta, Nikolo Skira uverava da Mertens sigurno neće obnoviti ugovor sa Napolijem i da se nalazi u odmaklim pregovorima sa Interom.

On tvrdi da je Interova ponuda ubedljivo najbolja i da pojedini engleski klubovi nisu spremni da plate određene bonuse Mertensu, te da je zbog toga selidba na Đuzepe Meacu još kako realna.

Ironično, Mertens je na pragu da postane najbolji strelac u istoriji kluba i da postane legenda, a za to su mu potrebna još dva pogotka i gotovo je nemoguće da tako nešto ne ostvari do kraja sezone. Ipak, umesto da navijači i klub sa Mertensom slave takav poduhvat, deluje da će se rastati na ne baš najlepši način.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Wednesday, 12.02.2020
09:49

Kao da je ovaj mertens neki igrač. Od najboljih ekipa svijeta u ovom trenutku (liver, city, barsa, real, bajern, psg, juve) niko ga ne bi kupio, a jos manje da bi imao mjesta. igrac u bitnoj utakmici zvani "100šansi gol"

avatar
No rules
Tuesday, 11.02.2020
21:02

Jako potcijenjen igrac, moze da bude dzoker i pomaze Lautaru i Lukakuu, ima klasu i znanje. Dobar asistent i strijelac, poznaje prilike u kalcu...

avatar
Oldboy
Tuesday, 11.02.2020
16:23

Inače ga nisu do sada videli na delu, pa će to sutra