Inter se rugao, Juve ih sa zvaničnog naloga "ugasio"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.10.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Čekao je Juventus, proletos na "Meaci" posle ispadanja od Ajaksa nije im bilo lako.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Naime, tada su navijači Intera razvili dva transparenta, aludirajući na Juventusovu opsesiju osvajanje Lige šampiona koju čekaju od 1996.

Juve je samo dva puta bio prvak Evrope, iako ima veliki broj drugih evropskih trofeja, izgubili su čak sedam finala, od toga dva u ovoj deceniji.

Zbog toga transparent "Game Over", sa slikom "klempavka" jeste bila prozivka, uz još jednu poruku, "Ooops, you did it again", odnosno, "Opet ste to uradili". To je parafraza čuvene pesme Britni Spirs, preneseno, "opet ste ostali bez pehara u Ligi šampiona".

Juventus je osvetu sačuvao za ovu sezonu, naime, oni imaju neverovatan skor protiv Intera u poslednjih 20 mečeva, izgubili su samo dva puta, jednom na "Meaci" 2016. i jednom su slavili sa 3:1 na "Alijancu", kada je Konte sedeo na klupi Juventusa.

Ali, kroz istoriju Juve je često pobeđivao Inter na "Meaci", pa su ih podsetili u spotu sa zvaničnog naloga.

On se zove, "Oops, we did it again", aludira na to da je Juve opet pobedio Inter u Milanu, a onda su podsetili na neke čuvene trijumfe, golovima Kabrinija, Del Pjera i naravno Iguaina koji je dva puta u tri godine srušio najvećeg rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 07.10.2019
11:09

Hahahha, vidi se koga to puno boli 🤣🤣🤣. Njihovi jadni navijaci nisu sposobni da naprave odgovor pa klub mora, ali Inter je gospodski klub i verovatno nece nasedati na ove decije gluposti i "rat" navijaca....mada trebali bi. Kao bogati su drugih evropskih trofeja 🤣🤣🤣🤣 imaju 3 LE bas kao i Inter

avatar
REVØLT
Monday, 07.10.2019
09:57

Ako je u poslednjih 20 (prvenstvenih meceva), onda je 3 puta pobedio Inter.

avatar
Japanac
Monday, 07.10.2019
09:35

Hahha laganica