Inter se bruka u Pragu, amaterski kiksevi odbrane 'Neroazura'

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.09.2016.
19:36
Izvor: Sportske.net

Sparta je povela protiv italijanskog giganta, a golu je prethodila serija grešaka poslednje linije De Burovog tima

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Vaslav Kadlec je kaznio seriju gluposti Interove defanzive i doveo svoj tim u vođstvo u 7. minutu.



Sredinom prvog poluvremena isti igrač je duplirao prednost Čeha. Odbrana 'Neroazura' je ponovo zakazala, uhvaćena je na spavanju i kazna je bila neminovna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 30.09.2016
08:54

Ma zasto da se bore u LE... Pobeda u Rimu i sve je super!

avatar
masimomorati
Thursday, 29.09.2016
21:10

Melo, Palasijo, Dumbrosio, Panjokija. Samo je Nagashitomo falio. Kao i nakon Chieva i onih Izraelaca kazem Inter ne moze NIKAD i NIKOG pobijediti kad ovi igraci igraju. Inter nema klupu i kao takav nije ozbiljan tim cim im nedostaje 2-3 standardna igraca. Ne daj boze povreda ispasce iz lige.

avatar
Noblesse
Thursday, 29.09.2016
20:56

inter igrao sa 5 igraca manjendambrozio,ranokija,melo,eder,palasionjedino dobro sto mali belgijanac igra levog beka

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 29.09.2016
19:57

Kakav je strucnjak ovaj FDB :D hahaha ovakav inter bi izgubio i od Zvezde.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 29.09.2016
19:56

Bruka za Italijanski fudbal....U najjacoj Ligi na svijetu kakva je Spanska,svi klubovi koji igraju u Ligi Evrope daju sve od sebe da stignu do kraja i osvoje takmicenje.

avatar
MANUTD
Friday, 30.09.2016
17:24

Oni se bore zbog tih par miliona koje daje LE, da mogu da prezive nepravdu kakva se desava u toj istoj ligi o kojoj pricas. Sramota da se klubovi ne tretiraju isto, nego da kajmak kupe dva drzavna projekta Barselona i Real, a ostalima prasina sa stola.

avatar
Andrea Pirlo
Thursday, 29.09.2016
19:45

Koliko unistavaju Italijanski fudbal ovim, pa koeficijent ljudi samo pada? E zato i igrate LE, ovako da se vise uradi u LE, uspehom iz prosle sezone bi Inter ove mozda igrao LS kao 4. na tabeli. Ali znajuci njih verovatno bi ispali u kvalifikacijma.

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 29.09.2016
20:03

Ne briini se ti za Italijanski fudbal od 2018 te ce imati oni 5 predstavnika u Ligi sampiona a mi nijednog trebalo bi to vise da te brine :D Sto se tice Intera De buru da dovedu i Mesija Ronalda Sureza i Bejla on bi njih stavio u odbrani :D Ne razumem zasto je Mancini dobio otkaz stvorio je neku ekipu i znao je sta zeli ove sezone bi sigurno uspeo do Lige SAmpiona, a ovaj mora sve iz pocetka.

avatar
Andrea Pirlo
Friday, 30.09.2016
02:14

Ne brine mene uopste nas fudbal, on je odavno u grobu, ovo sad je samo duh. Evo vec je 7 godina kako ne pratim domace prvenstvo. Da se nerviram jer ce Zvezda ili Partizan mozda jednom u narednih 5 godina ubosti plasman u LS i to nekom ludackom srecom, ne pada mi napamet, nit ja imam sta od toga nit ova drzava, uvek mi je draze da gledam bolji fudbal nego ekipe kao Legija koje sluze za nabijanje gol razlike, slobodno me lupi minus, Srbin sam i uvek pratim reprezentaciju makar bila najgora, ali nas klupski fudbal nema poente pratiti. Sve najbolje i ako mozes odgovori, zanima me tvoje misljenje na ovo sto sam rekao.

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 29.09.2016
21:06

Da su u zvezdi ostali svi koji nisu bila bi sad kao Barselona, ali nisu... Svi dolaze kad im nestane para, ne razumem zasto mesas zvezdu ? Bas u ovom komentaru kazem da trebamo vise da brinemo za nas fudbal nego za strani. Sampion sveta je bila zvezda, ali je problem sto je danas tu gde jeste zbog velikih strucnjaka pa se jedan sasuolo igra sa nama.... A ti sanjaj o ljupku , ljupko je zaradio one godine za ceo zivot i bas ga briga za zvezdu.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 29.09.2016
20:50

Da je u Zvezdi ostao Ljupko Petrovic, pobediobi mozda i Romu, ne samo ovaj Inter. Evo Inter gubi i drugu utakmicu od Sparte iz Praga, tuzno i komicno u isto vreme. Tvoj Napoli ce najverovatnije ispasti u osminafinalu, tako da mozda nikad nece osvojiti ono sto je Zvezda uspela da osvoji 1991 godine, Sampion Evrope.