Inter počeo pripreme "petardom", debitovao Kolarov

Autor: Nikola Miloradović
utorak 15.09.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" veoma ubedljivi.

Povezane vesti

Fudbaleri Intera odigrali su prvi meč još od finala Lige Evrope i poraza od Sevilje, u pripremnom susretu za nastupajuću sezonu slavili su protiv ekipe Lugana sa 5:0 (4:0).

Konte je od prvog minuta izveo sledećih 11:

Handanovič
Škrinijar, Ranokija, Bastoni
Hakimi, Barela, Galjardini, Sensi, Dalber
Aleksis, Lautaro


Poveli su već u četvrtom minutu preko Dalbera, da bi u 36. minutu autgolom Keckesa stigli i do dva gola prednosti. Dodajmo i da je u 20. minutu Agume zamenio Barelu, reč je o lakšoj povredi.

Finiš prvog dela igre obeležili su Lautaro Martinez i Aleksis Sančez, Argentinac je postigao dva pogotka, u oba navrata mu je asistirao Čileanac.

Baner 2

Po povratku sa odmora su šansu dobili Lukaku, Jang, Eriksen, D'Ambrozio, Radu, Salsedo i Brozović, a priliku da debituje dobio je i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov. Uz njega su ušli i Perišić, De Fraj i Naingolan. Kolarov je zamenio Bastonija na poziciji levog štopera u formaciji sa tri pozadi, videćemo da li je to Konteov plan za iskusnog srpskog fudbalera.



Ovako je izgledala postava u drugih 45 minuta.

Radu
D'Ambrozio, De Fraj, Kolarov
Jang, Brozović, Naingolan, Perišić
Eriksen
Lukaku, Salsedo


Već u 47. minutu dobili su fudbaleri Intera i penal, koji je u gol pretvorio Lukaku.

Do kraja nije bilo promene rezultata, ubedljiv start Intera na pripremama.

"Neroazuri" novu sezonu počinju 26. septembra, kada će na "Meaci" dočekati Fiorentinu, a do tada će odigrati još dva prijateljska susreta, 18. septembra protiv ekipe Karareze i dan kasnije protiv Pize.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 15.09.2020
20:15

Dva jaka tima ima Inter. Postave sve govore, da vidimo Kontea sa igracima koje je trazio, jos Vidal i jedan spic i sve zelje su mu ispunjene.

avatar
Oldboy
Tuesday, 15.09.2020
21:17

Mislim da hoće I levo krilo jer će mu Kolarov biti džoker, uglavnom kao levi centralni bek, misli da će tražiti nekog tipa Hakimi po levoj strani

avatar
No rules
Tuesday, 15.09.2020
22:00

Jeste, ofanzivni bek po lijevoj strani. Perisic moze da igra tu poziciju ali Konte prvo misli na svoj gol pa na protivnicki. Samo prati Hakimija koji puno ide naprijed, kako ce Konte da ga zamijeni Dambrosiom ako se ne bude vracao.

avatar
cesolointer
Tuesday, 15.09.2020
19:32

jedva cekam pocetak prvenstva, osjeti se pad juventusa....mada lopta je okrugla :D