Inter opomenuo Kontea, problem je Kolarov?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.11.2019.
09:14
Izvor: Sportske.net

U klubu iznenađeni rečima trenera, održan sastanak, šta će Inter učiniti? Neki brojevi demantuju Kontea...

EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI
EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

Povezane vesti

Posle ispada Antonija Kontea na konferenciji za štampu u kojo je optužio klub i direktore da su promašili prelazni rok, da Inter nema dovoljno igrača, da je degradiran silan uloženi rad, održan je sastanak u trening centru "Apijano Đentile".

Naime, Marota i Konte su rasčistili stvari, prema informacijama Konte je opomenut da spusti ton i da bude strpljiviji.

Posredstvom predsednika Žanga, obećano mu je da će dobiti pojačanja u januaru, ali da mora osim tona i da smanji ambicije.

"Nije skudeto cilj ove sezone, već da rastemo kao ekipa, kako bi u dogledno vreme bili sposobni da se takmičimo ravnopravno sa timovima koji su bolji od nas", rekao je nedavno Marota.

Međutim, Konte je ambiciozan, veruje da ove godine može da otme titulu Juventusu, traži da se reše sporne pozicije jer ima dosta povreda i nikakve alternative.

Priča se da je Konte besan zbog Kolarova, da to najviše zamera klubu koji nije uspeo da ga dovede, niti je želeo da pregovara sa Romom, odlučio se za jeftinije igrače. Sada je jasno da je Asamoa odigrao svoje najbolje dane, ima već par sezona problema sa povredom, da Biragi nije rešenje i da moraju da dovedu ozbiljnog levog beka.

Jedna od ideja je iskusni Darmijan, druga Kurzava kome, kao i Menijeu ugovor sa Parižanima ističe na leto. Ali, to su teške mete.

Što se napada tiče, u klubu očekuju da se oporavi Aleksis Sančez, a u veznom redu je Vidal izgleda preskup. Postoji mogućnost da stigne De Pol iz Udinezea, ali on je drugi tip igrača.

Konte tvrdi da pobede u šampionatu i to što su uz bok Juventusu ne smeju da zavaraju, da je ekipa na gornjem limitu, da nema koga da rotira, ali brojevi pokazuju nešto drugo.

Naime, italijanski mediji jutros objavljuju analizu po kojoj je Borusija, tim koji je okrenuo rezultat protiv Intera odigrao oko 1000 minuta više, kada se pogledaju ekipe na terenu.Prosečno starteri Dortmunda su odigrali po 105 minuta više od igrača Intera.

Međutim, ako izuzmemo Evropu, Konteova poenta je prvenstvo u kome Juventus ne oseća povrede Kjelinija, De Šilja, jedno vreme i Daglasa Košte, jer ima mnogo igrača dok kako kaže trener Intera, u njegovoj ekipi tri povrede su već katastrofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 08.11.2019
10:23

Imam veliki respekt prema Conteu ali pretjeruje u vezi rostera Ima nekoliko vrhunskih igraca i stvarno dobar tim Nek ne pizdi previse

avatar
amigo999
Thursday, 07.11.2019
18:52

Biragi nas unisti. Asamoa je top klasa, ali nema zamenu..

avatar
Dajana
Thursday, 07.11.2019
15:21

Evo u današnjoj Gazeti pise da je razlog nezadovoljstva Kontea nedovodjenje Dzeke i Vidala.

avatar
The_Matrix
Thursday, 07.11.2019
14:38

Da, samo sto minuti ne oslikavaju stanje na terenu. Kada su posle minuta uporedili predjene kilometre videla se ta razlika i umor o cemu prica Konte. On zamera za Dzeka i Vidala, a ne Kolarova. Kolarov ima 35 godina i u ovoj formaciji bi bio limitiran. Mislim da je Konte razocaran jer je na korak od juventusa i zeli da im uzme titulu, ali da niko ovo nije ocekivao. Takodje bitna stvar je kod ovih minuta da su Vesino i Biragi sa po 400 minuta spustili taj prosek, inace oni su rezerve, a Asamoah, Sensi i Galjardini su blizu ove kvote od 1000 minuta kao i D'Ambrosio...

avatar
No rules
Thursday, 07.11.2019
12:37

De Paul, Kolarov, Darmijan i eventualno neko od Vidal/Rakitic bi znatno unaprijedili igru Intera i pojacali trenutni roster. U napadu glasam za Murijela koji nije standardan u Atalanti ali je u ovom trenutku kao rodjen za Inter.

avatar
Oldboy
Thursday, 07.11.2019
11:38

Tvoj juve Vlajko ne oseća ništa, može i rukomet da igraju isto je

avatar
REVØLT
Thursday, 07.11.2019
11:29

Ne preziva se De Pol, prestani vec jednom!

avatar
Amalainter
Thursday, 07.11.2019
11:05

U pravu su i jedni i drugi..Inter nema tim za titulu i dva fronta ali ima ludog Contea koji i sa ovim timom hoce da se bori protiv lopova koji imaju dva puta jacu klupu pa i startnu postavu..
To je pravi put za nas Inter..

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 07.11.2019
10:34

Dovedes mu Lukakua kojeg je on trazio, Sanceza, Sensija, Barelu, Godina..i on kaze loš mu prelazni rok!? Da ne pominjem Biragija i Lazara kojeg on ne moze da uklopi!
Dobro u Interu i imaju živaca posle ovakvih neosnovanih prozivki, utakmice protiv Barse i Dortmunda je Konte izgubio i niko drugi al ni tu nema problema jer niko ne ocekuje neki preveliki iskorak u LŠ..