Inter opomenuo Kontea, problem je Kolarov?!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 07. novembar 2019.

  • 09:14

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

U klubu iznenađeni rečima trenera, održan sastanak, šta će Inter učiniti? Neki brojevi demantuju Kontea...

Inter opomenuo Kontea, problem je Kolarov?!
Foto: EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI
Posle ispada Antonija Kontea na konferenciji za štampu u kojo je optužio klub i direktore da su promašili prelazni rok, da Inter nema dovoljno igrača, da je degradiran silan uloženi rad, održan je sastanak u trening centru "Apijano Đentile".

Naime, Marota i Konte su rasčistili stvari, prema informacijama Konte je opomenut da spusti ton i da bude strpljiviji.

Posredstvom predsednika Žanga, obećano mu je da će dobiti pojačanja u januaru, ali da mora osim tona i da smanji ambicije.

"Nije skudeto cilj ove sezone, već da rastemo kao ekipa, kako bi u dogledno vreme bili sposobni da se takmičimo ravnopravno sa timovima koji su bolji od nas", rekao je nedavno Marota.

Međutim, Konte je ambiciozan, veruje da ove godine može da otme titulu Juventusu, traži da se reše sporne pozicije jer ima dosta povreda i nikakve alternative.

Priča se da je Konte besan zbog Kolarova, da to najviše zamera klubu koji nije uspeo da ga dovede, niti je želeo da pregovara sa Romom, odlučio se za jeftinije igrače. Sada je jasno da je Asamoa odigrao svoje najbolje dane, ima već par sezona problema sa povredom, da Biragi nije rešenje i da moraju da dovedu ozbiljnog levog beka.

Jedna od ideja je iskusni Darmijan, druga Kurzava kome, kao i Menijeu ugovor sa Parižanima ističe na leto. Ali, to su teške mete.

Što se napada tiče, u klubu očekuju da se oporavi Aleksis Sančez, a u veznom redu je Vidal izgleda preskup. Postoji mogućnost da stigne De Pol iz Udinezea, ali on je drugi tip igrača.

Konte tvrdi da pobede u šampionatu i to što su uz bok Juventusu ne smeju da zavaraju, da je ekipa na gornjem limitu, da nema koga da rotira, ali brojevi pokazuju nešto drugo.

Naime, italijanski mediji jutros objavljuju analizu po kojoj je Borusija, tim koji je okrenuo rezultat protiv Intera odigrao oko 1000 minuta više, kada se pogledaju ekipe na terenu.Prosečno starteri Dortmunda su odigrali po 105 minuta više od igrača Intera.

Međutim, ako izuzmemo Evropu, Konteova poenta je prvenstvo u kome Juventus ne oseća povrede Kjelinija, De Šilja, jedno vreme i Daglasa Košte, jer ima mnogo igrača dok kako kaže trener Intera, u njegovoj ekipi tri povrede su već katastrofa.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari