Inter opet zgromio Sasuolo, Maksi Lopez ugasio Vezuv!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 14.09.2014.
16:58
Izvor: Sportske.net

Sasuolo ponovo izvukao "sedmicu" protiv Intera, Lacio sa Srbima u timu savladao Ćezenu. Đenova odolela u Firenci, Beniteza šokirali "Leteći magarci". Atalanta odnela bodove sa Sardinije.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Inter je ostavio impresivan utisak, preslišali su Sasuolo, očigledno im Emilijani leže, podsetimo, prošle godine su slavili na gostovanju u Modeni sa 7:0.

Poker na poluvremenu, goste je načeo Ikardi, zatim je danas odlični Kovačić duplirao prednost. Argentinac Ikardi razigrao, dao je het-trik, a i "Džoni Dep" Pablo Osvaldo je bio strelac. Mnogo hvaljeni tandem Sasuola, Zaza-Berardi neprimetan. Ovaj drugi je posle sat dobio i crveni, Osvaldo je svojim drugim golom, a onda i Fredi Guarin dotukao očajne goste. Druga "sedmica" za Sasuolo protiv Intera u godinu dana.

Siguran je bio Lacio, stigli su do prvih bodova u sezoni. Novajlija Ćezena je kapitulirala posle dvadesetak minuta, Antonio Kandreva je posle akcije Keite i Bradhejda sa par metara matirao Lealija. U drugom delu potvrda, pojačanje iz Parme, Parolo je posle akcije Kandreve praktično dotukao Romanjole. U samom finišu je Mauri postavio konačnih 3:0. Basta i Đorđević su počeli meč za rimske "Orlove".

Tomović je bio u timu Fiorentine koja se mučila protiv defanzivne Đenove. Gomez je imao najbolje šanse za Violu. U drugom delu je Ronkalja, do ove sezone štoper "Ljubičastih" pocrveneo, u poslednjih 20 minuta opsada gola Matije Perina. Imao je Kuadrado šansu, probao je Alonso, ali bez "Pepita" Rosija kao da Toskanci ne umeju da postignu gol.

Gorka pilula za Sarde, Atalanta je odnela bodove iz Kaljarija. Bivši igrači Juventusa, Estigaribija i Boakje su matirali Kolombija, očigledno Bergamaski će i ove godine biti jedan od timova koji ne bi trebalo da brine oko opstanka. U finišu je Kosu sa bele tačke posle prekršaja nad Ibarbom postigao počasni gol za domaće.

Napoli se ispromašivao protiv Kjeva, Iguain je čak promašio i penal, a onda početkom drugog dela Maksi Lopez je utišao "San Paolo". Prethodno je Argentinac pogodio prečku u prvom delu, to su bile i jedine šanse za Kjevo tokom meča. Gol je presekao Benitezov tim, u poslednjih pola sata nisu uspeli da stignu ni do boda.

Golove sa meča Intera i Sasuola, kao  i pogodak Maksija Lopeza protiv Napolija možete videti ovde.

U prvom meču dana, na matineu je Mihajlovićev Samp relativno lako slavio protiv Torina.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke