Inter - Od "Skudeta" do zvižduka i otkaza Spaletiju?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.02.2018.
09:51
Izvor: Sportske.net

Kako se sve brzo menja, ali posle očajne serije, mediji traže glavu trenera.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Sa Interom je nekako uvek isto, dobro počnu, apetiti porastu, ali već posle nove godine lete glave. Bez pobede su u 2018. osam utakmica, Spaleti se čini nemoćan da promeni nešto.

On je preuzeo odgovornost za gotovo ponižavajući remi protiv Zenginog Krotonea, Inter će se žestoko boriti za četvrto mesto, deluju zaista očajno.

Po Spaletiju tim nema karakter, kao i za vreme Manćinija posle odličnog starta, pojavili su se sukobi u svlačionici, tada se trener, kako se pisalo zakačio sa Jovetićem, sada besni sukob između igrača.

Reakcija Brozovića kod izmene govori o nezadovoljstvu, podsetićemo, mediji su tvrdili da su se pre desetak dana potukli Ikardi i Perišić. Kapiten je na izlaznim vratima, Argentinca žele Real i Mančester Junajted, sinoć nije bio u timu zbog povrede, ali i sa njima, "crno-plavi" deluju loše.

Sada treba podeliti krivicu, navijači su uvredama ispratili ljubimce, klub je doveo Lisandra Lopeza i Rafinju, prvi je samo alternativa za štoperski tandem, drugi gotovo godinu dana nije igrao fudbal, iako je kvalitetan igrač. Kinezi su stopirali dolazak Pastorea, tačnije nisu želeli da se obavežu na otkup Argentinca, što je razbesnelo navijače.

Ali, mnogi veruju da ni sa "El Flakom" ovaj Inter ne bi stigao daleko, da nije problem kvalitet, već mentalitet igrača. Sa druge strane, u današnjim izveštajima mediji pokazuju da Spaleti nema bolji skor od Piolija koga je zamenio, da je Inter samo imao sreće u prvom delu prvenstva, a da igra od početka šampionata do sada ne postoji.

Kada je ekipu napustila sreća, desilo se ono što i svake godine.

Ali, priča o Spaletijevoj glavi je nerealna, prvo ne mogu da mu nađu zamenu, teško da bi neko mogao da probudi tim, drugo, ima ugovor još godinu i po dana, ali će sam otići, kako je izjavio, ako klub ne bude u top 4 i vrati se u Ligu šampiona.

Ako Roma danas slavi u Veroni prići će na korak Interu, sa druge strane ako Milan dobije u Udinama i oni tu mogu da vide neku svoju šansu. Sve u svemu, teško trenuci za ekipu koja je u jednom trenutku delovala kao kandidat za šampiona.

Sada je to utopija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Sunday, 04.02.2018
14:52

Kad pricah da je Spaleti truba, popih tonu minusa.

avatar
berberin
Sunday, 04.02.2018
14:45

Problem je Spaleti jer forsira iste igrace,kanselo nas najbolji igrac zadnih par kola i on juce na klupu a igra dambrozio koji ne zna dje je lijevo,doveo je vecina covjek veze nema pas ne moze da odigra,doveo rafinju pocece da mu igra pred kraj prvenstva,a da se ne prica o perisicu i kandrevi obi jednostavno moraju igrati,mali karamoah je vise juce ua 15 min napravio nego oni u zadnjih 5 kola,spaleti i niko drugi nije kriv!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 04.02.2018
14:35

..ni jedna ekipa na svijetu ne moze da ima srece u 16 utakmica uzastopno,ako je Inter imao srece u 16 utakmica onda treba da kazemo da u sledecih 8 nije imao srece a dobro znamo da nije do srece nego do igre! Pi meni glavni krivci pada Intera su tandem Perisic-Kandreva koji su naprasno zapali u ocajnu formu i bez cijih lopti je Ikardi mrtav!

avatar
disqus_CkAY5JIxzW
Sunday, 04.02.2018
12:41

Inter je vidio da moze biti prvi i sad nece da se trudi

avatar
Oldboy
Sunday, 04.02.2018
12:26

Tužno kako igrači ne umeju da šutnu u okvir gola, a fora sa centaršutevima je odavno provaljena. Igrači protivnika se sabiju u 16 metara i naravno da Kandrevini kilavi pokušaju ne mogu da prođu, još manje Perišićeva driblanja i šutevi nebu pod oblake

avatar
amigo999
Sunday, 04.02.2018
12:06

Problem je neverovatan pad forme napada. Trenutno je nas napad najgori napad serijeA... Perisic i Kandreva su ocjani. Kada dobiju loptu, znas da je lopta izgubljena u roku od par sekundi (los centarsut,pogresan pas, neuspeo dribling,pobegne im lopta, i sl ali znas da je lopta izgubljena....Napad je uzas( 4 gola na 10 utakmica od kojih su dve bile u kupu i od toga je 2 gola Ikardi i jedan auto gol , i juce gol Edera kada je dobio pomoc od igraca Krotonea, inace bi lopta zavrsila pored desne sative...). Napad je uzas......

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 04.02.2018
13:55

Pa kao da je Juventusov napad bolji redovno zabijamo gol po tekmi ali ipak pobjedijemo Nije sve u golovima malar bi volio da je

avatar
Rasel Krou
Sunday, 04.02.2018
11:02

Inter u LS moze samo ako osvoji LE. A da, pa oni uopste ne igraju Evropu...

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 04.02.2018
12:48
avatar
II Plava Horda II
Sunday, 04.02.2018
14:54

Macak gde si sinoc da komentarises onaj drzavni projekat, sto preskoci tu vest, nakanta vas Levante :DDD

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 04.02.2018
10:59

A kad je to ekipa Intera djelovala kao kandidat za scudeto ? To sto su napocetku bili prvi nije kandidatura samo sreca i Handanovic

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 04.02.2018
15:24

..jeste,sreca je bila u 16 utakmica,kako bre vas sreca napusti u vijek u samoj zavrsnici LŠ,pitam se..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 05.02.2018
18:32

ocito ne znamo igrati finala !!! Ali igrati finale Lp veliki je neuspjeh za svaki klub u evropi Shvati to kao sarkazam jer se bojim da neces ako ne naglasim Usput osvojite bilo kakav trofej pa mi onda dodi soliti pamet o trofejima Do tada budi dobar, duboko disi i pazi na zdravlje jer kako vidim s Interom bi ga mogao i izgubiti

avatar
FanEngleskogfudbala
Sunday, 04.02.2018
10:54

Inter delovao kao kandidat za sampiona?Mozda vama,meni nije sigurno a pretpostavljam ni vecini citalaca!

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 04.02.2018
12:48

tako je. citao sam i smejao sam im se :)

avatar
petar8
Sunday, 04.02.2018
13:17

ono bili prvi jedno kolo ako se nevaram ili tako nešto. igre nema od početka ali su barem igrali donekle dobro prema naprijed. ono malo šansi što stvore su zabijali,sada nemogu ni to. naravno da onda imaš problem pobjediti ako gol nemožeš zabiti