Inter od bravura do nesigurnosti, ali potera se nastavlja!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.06.2020.
23:41
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana posle neuspeha u Kupu Italije, Inter nastavio trku za Juventusom i Laciom u vrhu Serije A.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

''Neroazuri'' su večeras u 26. kolu Serije A dočekali Sampdoriju i nisu dozvolili iznenađenje. Inter je slavio sa 2:1 i zadržao korak za vodećim tandemom na tabeli.

Konteov tim je sjajno ušao u meč, već u drugom minutu se mreža gostiju zatresla, ali Eriksenov gol nije priznat zbog ofsajda.

Ipak, samo osam minuta kasnije, prelepa akcija ekipe Intera. Sve je započeo Lautaro, na kraju Eriksen posle duplog pasa asistira, a Lukaku pogađa za vođstvo domaćih od 1:0.

Posle kraćeg zatišja, u 27. minutu Kandreva je pokušao, ali lopta je prohujala pored stative. Ipak, to je bila najava onoga što je usledilo šest minuta kasnije. Još jedna sjajna akcija Intera, Lukaku je sa desne strane uputio loptu ka Kandrevi, ovaj odmah za Lautara Martineza koji ovu šansu ne propušta - 2:0.

Činilo se tada da će do kraja ''Neroazuri'' rutinski završiti posao, ali u nastavku mnogo neizvesnija borba, i to od 53. minuta, kada je Morten Torsbi posle kornera prepolovio prednost domaćih - 2:1.

Prilično je stegnuto Inter delovao u završnici utakmice, uvukla se nesigurnost u njihove redove, pa su pre svega želeli da sačuvaju svoju mrežu, nego da atakuju, ali Sampdorija to nije uspela da iskoristi, iako je imala nekoliko obećavajućih akcija koje nisu završene kako su gosti želeli.

Ovo je 17. pobeda Intera, koji sada ima 57 bodova, a Sampdorija je ostala na 16. mestu sa 26 bodova i predstoji joj neizvesna borba za opstanak.
-
Baner 12
- 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 22.06.2020
08:57

Umjesto do 60og minuta 5:0 ono 2:1, sreca sto je Sampdorija bezopasna!
Falio Broz, Barela ne staje 90 minuta, Eriksen igra prosto ko pasulj, Lukaku gol i zasluge za drugi al dva maestralna promasaja, Loutaro odlican!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 22.06.2020
14:50

Handanovic najbolji na svjetu Miranda i Skrinjar jedu malu djecu Vesino umjetnik lopte Perisic i Candeeva najbolja krila u seriji A Icardi top igrac ! Jel sam dobro ?

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 23.06.2020
12:47

Jesi li dobro? Jesi hahahahahaha

avatar
Gile sile pravi
Monday, 22.06.2020
00:29

Kako Lautaro igra kad je saznao da Barselona nema pare da ga kupi. sad je opet glavom i mislima na Interovu igru. prvo je bio kljucan covek kod prvog gola Intera pa je posle i sam zatresao mrezu. sad ce uskoro i novi ugovor jer mu nece padati na pamet da igra dalje za 1,5 miliona evra po sezoni. i kako samo otvara prostor svojim kolegama kako odvlaci odbranu na sebe pa fenomenalno - to je buducnost Intera. Barsa bye bye nemaju pare. sad tek Inter ne prodaje Lautara kad je sredio misli opet