Inter ljut na UEFA, tražiće da se utakmica ponovi?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.10.2020.
09:05
Izvor: Sportske.net

Prava zbrka, ali teško da će uspeti da "vrate" bodove...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter je ljut na UEFA.

Priča se čak da će pravdu potražiti na sudu, ako i današnji test Hakimija na Covid bude negativan. U klubu smatraju da nije fer što su igrali protiv Menhengladbaha bez Marokanca koji je uz Lukakua najbolji igrač Intera u ovoj sezoni.

Prava zbrka je nastala kada je Hakimi, iako je dan ranije bio testiran kao negativan, u 4.10 popodne na treningu je bio pozitivan. Ponovio je test u četvrtak, kada je rezultat bio negativan.

Nije neuobičajeno da nalaz bude lažan, danas će biti sproveden novi test, ako Hakimi koji je trenirao juče sa timom ponovo bude negativan, jasno je spreman je za duel u Đenovi.

Italijani su besni jer je UEFA ovlastila laboratoriju koja je kasno alarmirala klub, da je zaista bio pozitivan, Hakimi je mogao da zarazi ostale igrače. Plus, s obziro na tajming nije mogao da bude sproveden još jedan test, kako bi bila utvrđena istina.

Baner

Videćemo kako će se rasplesti, teško da bi Inter mogao da dobije ono što želi, ponovljeni meč sa Gladbahom. Hakimi će biti u konkurenciji protiv Đenove, ako je danas negativan, mada će verovatno igrati Jang, a Marokanca će čuvati za nastavak Lige šampiona i duel sa Šahtjorom u Ukrajnini...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke