Inter još jednom na udaru, stigla nova kazna!

Autor: Stefan Matić
utorak 19.03.2019.
17:59
Izvor: Sportske.net

Navijači širom Italije nastavljaju da prave incidente.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Dugo očekivani derbi "Madonine" se isplatio, viđena je efikasna utakmica sa pet golova, a Inter je nastavio dobru seriju kada su u pitanju gradski derbiji sa Milanom.

Ono što je svakako ukaljalo odličan meč jesu ispadi navijača, primećeni su baneri poštovanja neonacisti na tribini navijača Intera, ali to izgleda nije bilo sve od "Neroazura".

Italijanski Skaj Sport je preneo da je Kurva Nord kažnjena sa jednim mečom suspenzije zbog rasističkih uvreda i dobacivanja igraču Milana Franku Kesiju.
Fudbaler poreklom iz Obale Slonovače je na terenu proveo 69 minuta, ali je zbog sukoba sa saigračem došao u centar pažnje italijanske javnosti.

Italijanski huligani su završili, ali i započeli ovo kolo.


Ovo nije prvi put da su navijači Intera na udaru FS Italije pošto su prethodno kažnjeni iz istog razloga kada su vređali Kalidua Kulibalija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Tuesday, 19.03.2019
21:35

Fasisti zloupotrebljavaju ime jednog Intera zarad svoje promocije. Klub koji je sinonim razlicitosti i tolerancije od svog osnivanja, danas ostavlja drugaciji utisak. Ovome se mora stati na put, potrebna je jaka osuda i kazna od strane svih relevantnih institucija i kluba. Sramota!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 19.03.2019
20:31

Gospoda su ti navijaci Kulturni i na ponos kluba

avatar
Oldboy
Wednesday, 20.03.2019
13:22

Kako šačica divljaka može da ti upropasti renome, a i da te dobro opali po džepu, sve u svemu svaki klub treba da se obračuna sa svojima

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 20.03.2019
17:38